Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Ergene'de tekvando kursu açıldı.

15.07.2014 10:54

Ergene Belediyesi tarafından, gençlere yönelik ücretsiz tekvando kursu açıldı

Kurs antrenörü Gönlüm Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ergene Belediyesi tarafından açılan kursa 7 - 17 yaş arasındaki gençlerin ve çocukların katılabileceğini, kursların ücretsiz olarak düzenlendiğini ifade etti.

Ergene ilçesi sınırlarında ikamet eden çocuk ve gençlerin katılım gösterdiği tekvando kurslarının, Velimeşe Mahallesi kapalı düğün salonunda gerçekleştirildiğini belirten Kara, "Bizim amacımız, spor eğitimiyle birlikte çocuklarımıza sosyal kültürel açıdan okumayı seven, ülkesine katkısı olacak sağlam bireyler yetiştirmek" dedi.

Hayrabolu Devlet Hastanesi personeli için iftar düzenlendi

Hayrabolu Devlet Hastanesi personeli iftarda buluştu.

Hayrabolu Devlet Hastanesi Başhekimi Recep Yaver, hastane bahçesinde düzenlenen iftar yemeği öncesinde yaptığı konuşmada, ramazan ayının bolluk bereket ayı olduğunu, insanların dayanışma ve birlik içinde bu ayı kardeşçe kutlaması gerektiğine inandığını söyledi.

İftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Tamer Orhan, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Yıldırım, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve sağlık çalışanları katıldı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement