Toki, İnşaatını Tamamladığı Hastane Binasını Teslim Etti - Son Dakika
Yerel

Toki, İnşaatını Tamamladığı Hastane Binasını Teslim Etti

Toki, İnşaatını Tamamladığı Hastane Binasını Teslim Etti

İnşaatı tamamlanan yeni Alaşehir Devlet Hastanesi'nin mayıs ayı sonunda hizmete açılacağı bildirildi.

03.05.2013 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnşaatı tamamlanan yeni Alaşehir Devlet Hastanesi'nin mayıs ayı sonunda hizmete açılacağı bildirildi. İnşaatın yapımını üstlenen TOKİ, tamamladığı hastane binasını Alaşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Aydın Er'e teslim etti.

Yeni hastane binası, TOKİ temsilcisi Doğan Boran ile Alaşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Aydın Er arasında imzalanan protokolle teslim edildi. Törende konuşan Dr. Er, "02 Kasım 2012 tarihinde yeni kurulan Kamu Hastaneler Birliği çatısı altında Alaşehir Devlet Hastanesi'nde Yönetici olarak göreve başladım. 200 yataklı yeni hastanemizin inşaatı devam ederken, açılışa hazır olmak üzere tıbbi araç gereç, donanım ve teçhizat ihtiyaçlarımızın neler olduğunu belirleyerek, kısa bir sürede bunların temini hususunda çalışmalarımızı tamamladık. Mayıs ayı sonu itibariyle yeni hizmet binamıza taşınmayı planlıyoruz. Yeni hizmet binamızda, gerek modern tıbbi araç ve gereç, gerekse zengin hekim kadrosu ile Alaşehir ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunacağız" dedi.

Alaşehir Devlet Hastanesi binası 40 bin metrekare alan üzerine yapıldı. Yaklaşık 30 milyon liraya mal olan hastane inşaatına, 2009 yılı Ağustos ayında başlanmıştı. Hastanenin hizmete girmesiyle birlikte

Alaşehir'in yanı sıra Sarıgöl, Kula, Selendi ile Uşak iline bağlı Eşme ve Denizli'nin Buldan ilçelerine de hizmet verilecek. Bölge hastanesi konumunda olacak olan hastanede 90'ı tek, 50'si çift, 10'u da süit olmak üzere 150 oda bulunuyor. 200 kişilik hastanede aynı anda 9 ameliyat yapılabilecek. Hastanede ayrıca 263 araçlık otopark ve 130 kişilik de toplantı salonu hizmet verecek.

Devir teslim törenine AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Çataldere, TOKİ adına Doğan Boran, TOKİ Müşaviri İnşaat

Mühendisi Bülent Yıldırım, Alaşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Aydın Er, İdari Mali İşler Müdürü Ömer Ali Çoşkun ve Kalite Yönetim Direktörü Halil Ertan katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toki, İnşaatını Tamamladığı Hastane Binasını Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement