TSK'nın Arama Kurtarma Faaliyetleri - Son Dakika
Güncel

TSK'nın Arama Kurtarma Faaliyetleri

Sahil Güvenlik ekiplerince, Muğla, Aydın, Çanakkale ve İzmir'de 809 düzensiz göçmen kurtarılırken, denizde kaybolduğu bildirilen 2 kişinin cesedi bulundu.

20.09.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahil Güvenlik ekiplerince, Muğla, Aydın, Çanakkale ve İzmir'de 809 düzensiz göçmen kurtarılırken, denizde kaybolduğu bildirilen 2 kişinin cesedi bulundu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin dün gerçekleştirdiği arama kurtarma faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, içinde bir grup düzensiz göçmen bulunan botun denizde sürüklendiğinin Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek yardım istenmesi üzerine, Muğla'nın Bodrum, Turgutreis,  Yalıkavak açıklarında 131, Aydın'ın Kuşadası, Didim açıklarında 65 düzensiz göçmen ile bir Türk vatandaşı, Çanakkale'nin Ayvacık, Behramkale, Sivrice, Babakale ve Deveboynu açıklarında 586, İzmir Çeşme açıklarında da 27 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Öte yandan, Trabzon merkez sahili ile Antalya Konyaaltı sahilinden denize giren ve kaybolduğu bildirilen 2 kişinin cesedi bulunarak, 112 Acil servis ambulanslarına teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TSK'nın Arama Kurtarma Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement