Tüp Bebekte Güvenmek ve İnanmak - Son Dakika
Güncel

Tüp Bebekte Güvenmek ve İnanmak

Tüp Bebekte Güvenmek ve İnanmak

Samsun'da, 7 yıldır çocuk sahibi olamayan bir çift, tedavi sonrasında çocuk sahibi oldu.

23.05.2013 13:17  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da, 7 yıldır çocuk sahibi olamayan bir çift, Medical Park Samsun Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi'nde gördüğü tedavi sonrasında çocuk sahibi oldu.

7 yıldır çocuk sahibi olmak için başka tüp bebek merkezlerinde de tedavi olduklarını ama sonuç alamadıklarını söyleyen H.S., bir tanıdık vesilesi ile Medical Park Samsun Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi'ne geldiğini ve Opr. Dr. Muhterem Akdeniz'e tedaviye başladıklarını, kısa zaman içinde tedavisinin sonuç verdiğini ve bebek sahibi olduklarını söyledi. H.S., "Allah herkese bu mutluluğu, bu sevinci yaşatsın. Biz 7 yıldır bu günü bekliyorduk, doktorumuzun uyguladığı tedavi ile Allah bize sağlıklı bir evlat verdi" dedi.

Tedaviye başlamadan önce tedavi sürecinin en küçük ayrıntısına kadar kendilerine aktarıldığını söyleyen H.S., "Doktorumuza güvenerek ve çocuğumuz olacağına inanarak tedaviye başladık. Tedavi süresince her etaptan haberdar edildik. Klinik içerisinde hastanede değil de kendi ailemizin içerisindeymiş gibi hissettik" diye konuştu.

Opr. Dr. Muhterem Akdeniz, "H.S. ve C.S. kliniğimize eski bir hastamızın tavsiyesiyle geldi. Tabii ki daha önce tavsiye eden arkadaşımızın sağlıklı bir bebek sahibi olmasının vermiş olduğu güven vardı. Daha önce 4 defa başka bir tüp bebek merkezinde tedavi olup, olumsuz sonuç alınmasının vermiş olduğu sıkıntılı bir süreçte tedavisine başladık ve kendinin de ifade ettiği gibi Allaha çok şükür olumlu sonuç aldık" şeklinde konuştu.

Medical Park Samsun Hastanesi, Tüp Bebek Ünitesi Direktörü Opr. Dr. Muhterem Akdeniz, "Birçok defa deneme yapmış ve negatif sonuç alınmış olması, hastalarımızı yıpratmasın, üzmesin, bu sıkıntılı süreci atlatabilmek ve sonuca ulaşabilmek için bizlere inansınlar ve güvensinler" açıklamasında bulundu.

C.S., "Tüp bebek tedavisini yapan ve her zaman bize destek veren Op. Dr. Muhterem Akdeniz ve Medical Park Samsun Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi'nde çalışan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tüp Bebekte Güvenmek ve İnanmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement