Türkiye'nin ilk promosyon ajansı BA Life Marketing yurtdışına açıldı! - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye'nin ilk promosyon ajansı BA Life Marketing yurtdışına açıldı!

Türkiye\'nin ilk promosyon ajansı BA Life Marketing yurtdışına açıldı!

Çapraz pazarlamayı iş modeli olarak, ajans çatısı altında Türkiye'ye getiren İstanbul merkezli BA Life Marketing, Çek Cumhuriyeti ve Fas'ta da faaliyet göstermeye başladı.

23.10.2014 14:34

BA Life Marketing, birden fazla markayı bir araya getirerek yürüttüğü kampanyalarla tüketicilere ücretsiz deneyimler sunmaya devam ediyor.

Avrupa'ya gidiş-dönüş bilet, yoga, dans ve sanat kursları, cilt bakımı, masaj seansları, dalış kursları, etkinlik girişleri... Bunlara çekilişsiz kurasız sadece bir ürün satın alarak sahip olabilirsiniz. Türkiye'nin bir numaralı teşvik ve satış promosyon ajansı BA Life Marketing, birden fazla markayı tek bir kampanyada buluşturduğu kampanyalarıyla tüketicilere unutulmaz yaşam deneyimlerini ücretsiz olarak sunuyor.

BA Life Marketing ile herkes kazanıyor

"Herkes kazanmalı" felsefesine inanan BA Life Marketing kampanyalarıyla tüketiciler çekilişe gerek kalmadan kazanıyor. BA Life ile birlikte Türkiye'de ilk defa tüketici, her bir alışverişi karşılığında ödüllendiriliyor.
Avrupa'ya gidiş-dönüş uçak biletlerini, tema park ve etkinlik girişlerini, yoga, dans, sanat kurslarını, cilt bakımı, masaj seansları veya dalış kursları gibi daha birçok etkili deneyimsel hediyeleri tüketiciye, kampanya tarihlerine ve markaya özel tasarlayan BA Life Marketing, böylelikle marka ve tüketici arasında güçlü duygusal bir bağ oluşmasını sağlıyor. Ajans tüm bunları, kampanya için özel hazırlanacak olan web sitesi, kampanyaya özel danışma hattı ve profesyonel ekibi ile kampanya bütçesi çerçevesinde markaya özel gerçekleştiriyor ve baştan sona kendi bünyesinde yönetiyor.

Deneyimsel hediye devrimi BA Life Marketing ile Çek Cumhuriyeti ve Fas'ta...

Kampanyalarını Türkiye'de İstanbul'dan Ankara'ya, Yalova'dan Adıyaman'a kadar geniş bir coğrafyaya ulaştıran BA Life Marketing, Türkiye'deki çalışma alanının dışına çıkarak, Çek Cumhuriyeti ve Fas'ta da kampanyalar yönetmeye başladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Türkiye'nin ilk promosyon ajansı BA Life Marketing yurtdışına açıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement