Uslu, "Biz Siyaseti Millet İçin Yapıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Uslu, "Biz Siyaseti Millet İçin Yapıyoruz"

Uslu, "Biz Siyaseti Millet İçin Yapıyoruz"

Antalya’nın Kumluca’nın büyük mahallelerde seçim çalışması gerçekleştiren AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, eşi Seyhan Uslu’nun da mahallesi olan Beykonak’ta vatandaşlarla buluştu.

05.06.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca'nın büyük mahallelerde seçim çalışması gerçekleştiren AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, eşi Seyhan Uslu'nun da mahallesi olan Beykonak'ta vatandaşlarla buluştu.

Ak Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu'ya AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Uslu, "Bu yörenin evladı olarak ülkemizin farklı yörelerinde hizmet verme gayretinde oldum. Şimdi sıra memleketimde, yöremde, Antalya'da. Türkiye hızla büyüyor. Çünkü siz çalışıyorsunuz. Milletimiz çalışıyor. Devletimiz çalışıyor. Millete engel koymak isteyen, prangalar takmak isteyen zihniyet birer birer temizleniyor. Bu millet nice büyük oyunu bozmuştur. Şimdi 7 Haziran seçimleriyle yeniden üzerine oynanan oyunları bozacaktır. İstikrar sürsün, Türkiye Büyüsün diyecektir. Biz siyaseti 13 yıldır yapıldığı üzere halk için, hak için yapmaya devam edeceğiz. Adalet için, kalkınma için, özgürlüklerin genişlemesi için yapmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin 2023 yürüyüşü, 2071 yürüyüşü kesintisiz devam edecektir" dedi.

Kaş, Finike ve Kumluca'nın yeni yollara kavuşacağını, Batı Akdeniz'e bir havaalanı yapılacağını, tarımsal üretim için bir çok indirim ve destek geleceğini söyleyen Uslu, "Şimdi AK Parti'nin Antalya'da bir icraat kadrosu vardır. Eski Ulaştırma Bakanımız Lütfi Elvan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel başta olmak üzere dinamik, millet sevdalısı bu kadro Antalya'nın kazanması için, Antalyalının mutluluğu için hep çalışacaktır" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uslu, 'Biz Siyaseti Millet İçin Yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement