Uyuşturucu Operasyonunda 5 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Operasyonunda 5 Gözaltı

Uyuşturucu Operasyonunda 5 Gözaltı

Gaziosmanpaşa’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ve 5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

04.07.2015 14:44

Gaziosmanpaşa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ve 5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda biri cezaevi firarisi 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri dün Gaziosmanpaşa'da uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından belirlenen 5 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 2012 yılından beri cezaevi firarisi olan Cüneyit K.'nın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan aramalarda 3 kilo 3 kilo 658 gram bonzai, 1 kilo 683 gram hint keneviri tohumu, 1 kilo 516 gram esrar bin 280 extacy hap, 3 gram kokain, 5 ruhsatsız tabanca ve 237 mermi ile 1 hassas terazi ele geçirildi.

Operasyon yapılan adreslerdeki aramalar da polis kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde polisin bir adreste yaptığı aramalar, ele geçirilen uyuşturucular, silahlar görülüyor.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement