Vahid Halilhodzic Trabzon'dan Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Vahid Halilhodzic Trabzon'dan Ayrıldı

Vahid Halilhodzic Trabzon\'dan Ayrıldı

Trabzonspor'da 980 bin avro karşılığında sözleşmesi feshedilen Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, Trabzon'dan ayrılarak Paris'e gitti.

12.11.2014 09:20  Güncelleme: 09:48

Trabzonspor'da 980 bin Euro karşılığında sözleşmesi feshedilen Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, Trabzon'dan ayrılarak Paris'e gitti.

Havalimanına kulübe ait VIP minibüsüyle gelen Vahid Halilhodzic, bagajlarının fazla olması nedeniyle bir süre işlemlerle uğraştı. Bu sırada yanına gelen bazı taraftarlarla fotoğraf çektiren tecrübeli hoca, basın mensuplarının röportaj tekliflerini geri çevirdi. Halilhodzic ve Yardımcısı Michel Pierre'yi uğurlamak üzere havalimanına sadece görevlerine son verilen İdari Menacer Serkan Ünver ve Kondisyoner Turgay Karslı'nın gelmesi dikkat çekti. Görev süresi boyunca tercümanlığını yapan Murat Konay da Halilhodzic'i uğurlayanlar arasında yer aldı. Halillhodzic, kendisini uğurlamaya gelenlere sarıldı ve çalışma süresi boyunca gösterdikleri destek için teşekkür etti.

Boşnak teknik adam, güvenlik kontrolünden geçerken taraftarlara ve basın mensuplarına el salladı. Halilhodzic'in İstanbul aktarmalı olarak Paris'e gideceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vahid Halilhodzic Trabzon'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement