Yalova'da Trafik Kazası: 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Trafik Kazası: 7 Yaralı

Yalova\'da Trafik Kazası: 7 Yaralı

Bir kamyon kazasının ardından kaza tutanağının hazırlandığı alana giren minibüs, 7 kişinin yaralanmasına neden oldu.

20.07.2014 18:26  Güncelleme: 13:49

Alınan bilgiye göre, Orhangazi- Yalova karayolu Süpürgelik mevkinde Bursa istikametine giden Rıfat Soylu (25) idaresindeki 34 ER 2323 plakalı kamyon, virajı alamayarak kontrolden çıktı. Kamyon yolun solundaki bariyerleri aşarak su kanalında durdu. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza için olay yerine polis çağrıldı.

Kaza yerine gelen Yalova Bölge Trafik müdürlüğü ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemleri almaya başladı. İki polis memurundan biri güvenlik tedbiri alırken diğer memur ise kamyon sürücüsü ile kaza tutanağını tanzim etmeye başladı. Bu esnada yine aynı istikamette giden ve viraja hızlı giren İlhan Uçar (45) idaresindeki 77 DV 395 minibüs kontrolden çıkarak önce polis memuru Erkan Çimen'e, ardından kamyon sürücüsü Rıfat Soylu (25) ve Hikmet Soylu'ya (58) çarparak yan yattı.

Kazada ağır yaralanan kamyon sürücüsü Rıfat Soylu ile babası Hikmet Soylu, polis memuru Erkan Çimen ve minibüste bulunan Beyzade Tülay Dağtekin (21), İlhan Uçar (45), Cüneyt Öğrenç (37) ve Nedim Yalınkılıç (32) olay yerine çağrılan ambulanslarla Yalova'daki hastanelere sevk edildi.

Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'da Trafik Kazası: 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement