Yeni Doğan Bebek Hediyesi Olarak Çiçek - Son Dakika
Ekonomi

Yeni Doğan Bebek Hediyesi Olarak Çiçek

Yeni Doğan Bebek Hediyesi Olarak Çiçek

Yeni doğan bebeklerin dünyaya gelişini kutlamak için bir demet çiçek en güzel ilk hediyedir.

16.11.2015 12:25  Güncelleme: 11:04

Bereketi, bolluğu ve canlılığı temsil eden çiçekler, yeni doğan bebeğe veya annesine hediye edilerek yaşanmakta olan mutluluğu artırabilir. Bebek hediyesi çiçek seçenekleri; canlı çiçekler, yapay çiçekler, saksı çiçekleri veya meyve sepetleri olabilir.

OYUNCAKLI ÇİÇEKLER

Ayıcıklı çiçekler, bebekler için sevimli hediyeliklerdir. Beğendiğiniz çiçek tasarımının yanına ayıcık ekletebilirsiniz. Bazı hastaneler yolladığınız canlı çiçekleri danışmada muhafaza ederek, hastane çıkışında anneye teslim etmektedirler.

Saksı çiçekleri arasında orkide çiçekleri anneler ve bebekler için en anlamlı hediyelerden biridir. Sağlığı ve temizliği çağrıştıran beyaz orkide çiçeğini, bebek hediyesi çiçeği olarak sipariş edebilirsiniz.

EN ÇOK TERCİH EDİLENLER

Doğum çiçekleri arasında en çok tercih edilen çiçeklerden bir diğeri de büyük yapraklı saksı çiçekleridir.

Saksıda kraton, saksıda bambu, saksıda antorium çiçeği, saksıda yucca çiçeği veya bonzai çiçeği yeni doğan bebek hediyesi olarak gönderilebilecek hediyelik çiçeklerdir.

ŞIK TASARIM ÇİÇEKLER

Yeni doğan hediyesi çiçeği olarak yapay çiçekleri de tercih edebilirsiniz. Oldukça şık tasarımlara sahip yapay çiçekler hastane odalarına canlılık katacaktır. Yapay saksı çiçekleri uygun fiyatlı ve gösterişli hediyelik çiçeklerdir. Anneler, yapay çiçekleri doğum hediyesi olarak uzun yıllar saklayabilirler.

Son zamanlarda en trend hediyelik çiçekler olarak öne çıkan meyve demetleri, mutluluğu çoğaltan hediyeliklerdir.

ANNELER EN GÜZEL HEDİYE

Doğum yapan anneler, sağlıklı meyve demetlerini hem kendileri yiyebilir hem de bebeği ziyarete gelen misafirlere ikram edebilirler.

Doğum sonrası göndereceğiniz gösterişli ve lezzetli bir meyve buketi, bebek odasının havasını değiştirmeye yeter. Yeni doğan çiçeği gönderirken annenin zevklerini de göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin.

Bebek hediyesi çiçeği, güvenilir online çiçekçilerden sipariş edin. (Kaynak:cicekci.com)

Son Dakika Ekonomi Yeni Doğan Bebek Hediyesi Olarak Çiçek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement