Yerel gazete daha yayın hayatına başlıyor. - Son Dakika
Güncel

Yerel gazete daha yayın hayatına başlıyor.

Daha önceden ilçe de Polatlı Postası, İstiklal Gazetesi, Duatepe Gazetesi ve Ayrıntı Gazetesi gibi medya kuruluşları bulunuyordu.

02.04.2016 11:09

Gazetenin İmtiyaz Sahibi Hamza Kabasakal yaptığı açıklama da, " Polatlı'da bir birinden güzel ve başarılı 4 yerel gazetemiz zaten bulunuyor. Bilindiği gibi her gazetenin kendisine özgü bir yayın politikası var. Bizim yayın politikamızı da biz kendimize göre şöyle belirledik. Halkın içinden, Tarafsız Bakış Açısı, doğrudan yana ve Polatlı menfaatlerinin doğrultusunda yayın hayatına gireceğiz. Bizler Polatlı'ya çok şey katacağımıza inanıyoruz. Allah'ın izniyle de bunu hemşehrilerimiz ile başaracağız." ifadelerinde bulundu.

"AÇILIŞIMIZ NİSAN AYI İÇERİSİNDE OLACAK"

Kabasakal sözlerine şöyle devam etti. "Şuanda açılış konusunda bir gün vermek yanlış olur. Bir kaç pürüzlerimiz var. Onları halletmeye çalışıyoruz. Bu pürüzleri hallettiğimiz takdir de, Polatlı'ya yakışır bir gazete ile halkın sesi olacağız." şeklinde konuştu.

"KİMSENİN SİYASETÇİSİ VE KİMSENİN ADAMI OLMAYACAĞIZ"

"Hayatın her noktası insan için siyasettir, gazetecilik de olmazsa olmazlardan birisi de şudur. Eğer ki bu gücü sürdürmek istiyorsanız. Birilerinin adamı olmanız gerekiyor. Biz kendimizden örnek vermek istiyoruz. Biz kimsenin ne adamı olacağız, ne de piyon olarak bizi kullanmalarına izin vereceğiz. Halkımızın desteği ile ayakta durmanın gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Başarılı olanlara başarılı, başarısız olanlara da başarısız demek, ancak bunu yaparken de kırıcı ve ahlak sınırlarını aşmayacağız bu tür söylemlerden uzak kalacağız." sözlerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerel gazete daha yayın hayatına başlıyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement