Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Malazgirt ilçesindeki seçim bürosunu ziyaret etti.

08.03.2014 14:42

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Malazgirt ilçesindeki seçim bürosunu ziyaret ederek, belediye başkan adayı Vefa Yıldız'a destek istedi.

Malazgirt Belediye Başkan adayı Vefa Yıldız ve AK Parti yöneticileri tarafından karşılanan Çakar, konvoy eşliğinde partisinin seçim bürosuna geçti.

Burada partililere seslenen Çakar, seçim çalışmalarında belediye başkan adayı Yıldız'a çok güvendiğini, seçimin demokratik hukuk kuralları içerisinde geçmesinin en büyük temennisi olduğunu dile getirdi.

Sahada yaptıkları çalışmada herkesin çözüm sürecinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini kaydeden Çakar, şöyle konuştu:

"Çözüm sürecini başlatarak Türkiye'nin en önemli sorununu çözmek bize nasip oldu. Silah tüccarları, kan simsarlarının bu durumdan rahatsız oluyor. Bir çok tuzağı, tezgahı sizin desteğinizle bertaraf eden Recep Tayyip Erdoğan, barış sürecini başlattı ve bütün ezberleri bozdu. Kürtler yani bizler çok iyi biliriz ki, daha önce bir Şiwan Perver kasetini bile dinleyemezdik. Rahmetli Turgut Özal, Şiwan Perver'in kasetini serbest ettiği zaman bunu, Türkiye bir devrim gibi algılanmıştı. Allah'a şükretmeliyiz ki, Allah bizleri bu günlerle tanıştırdı."

Yerel seçimlerin artık genel seçim havasına girdiğini de vurgulayan Çakar, bu nedenle herkesin elinden gelen en verimli çalışmaya yapması gerektiğini belirtti. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement