AK Parti'li Tayyar İlahiye'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Tayyar İlahiye'de Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti\'li Tayyar İlahiye\'de Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İslahiye ilçesine bağlı Boğaziçi ve Altınüzüm beldelerinde vatandaşlarla buluştu.

07.03.2014 16:25  Güncelleme: 16:22

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İslahiye ilçesine bağlı Boğaziçi ve Altınüzüm beldelerinde vatandaşlarla buluştu.

Tayyar, vatandaşa hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti iktidara gelmeden önce insanların kendilerini özgürce ifade edemediklerini belirtti.

30 Mart yerel seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını ifade eden Tayyar, seçimle Türkiye Cumhuriyeti'nin kaderinin belirleneceğini savundu.

Davos'ta "One minute" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan rahatsız olanların, Erdoğan'ı siyaset sahnesinde silmek istediklerini ileri süren Tayyar, "Oy verirken sadece başkan adaylarını değil, Allah rızası için siyaset yapan Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceksiniz. Sudan'da, Somali'de mazlum hakların kaderi için oy vereceksiniz" dedi.

Bir hafta önce çıkartılan yasayla seçimlerde Kürtçe propaganda yapılabileceğini kaydeden Tayyar, "30 Mart'ta oylarınızla bu kardeşlik projesinin yanında mıyız, değil miyiz, ona oy vereceğiz. Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti'nin kader seçimidir. Güçlü bir Türkiye'yi maalesef istemiyorlar. Siz dik durmasaydınız, Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmasaydınız, Türkiye'yi tıpkı Ukrayna gibi onlarca kişinin öldüğü iç savaşın eşiğine getireceklerdi" diye konuştu.

Tayyar, AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetler hakkında da bilgiler verdi.

AK Parti İslahiye Belediye Başkan adayı Kemal Vural ile bir düğün törenine de katılan Tayyar, vatandaşlarla halay çekti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Tayyar İlahiye'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement