Zabıta'da İstişare Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Zabıta'da İstişare Toplantısı

Zabıta\'da İstişare Toplantısı

İBB Zabıta Daire Başkanlığı tarafından periyodik aralıklarla düzenlenen Zabıta Hizmetleri İstişare Toplantısı'nda, görüş ve öneriler masaya yatırılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

20.08.2015 15:10  Güncelleme: 15:11

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanlığı tarafından periyodik aralıklarla düzenlenen Zabıta Hizmetleri İstişare Toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İBB Zabıta Daire Başkanlığı Edirnekapı Kompleksi ve Anadolu Yakası Zabıta Komplesi'nde yapılan toplantılara; İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, Zabıta Müdürleri ve Müdür Yardımcıları ile ilçe belediyelerinde görevli Zabıta Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve Amirleri katıldı. Toplantılarda konuşan İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında yapacakları çalışmaları anlatarak, ilçe belediyelerinde görevli Zabıta Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve Amirlerinin de önerilerini aldı. İlçelerde yaşanan problemlerin de konuşulduğu toplantılarda, çözüm önerileri de masaya yatırılarak, daha sağlıklı ve başarılı bir hizmet için yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrasında İBB Zabıta Daire Başkanı Karali, davetlilere Edirnekapı Zabıta Eğitim Merkezi ile Komuta Birimini gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zabıta'da İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement