Cildinizi Bu Toniklerle Tazeleyin! - Son Dakika
Kadın

Cildinizi Bu Toniklerle Tazeleyin!

Cildinizi Bu Toniklerle Tazeleyin!

Cilt temizliği kusursuz güzelliğin olmazsa olmazı! Peki cildi zarar vermeden temizlemek için neler kullanmalı?

26.06.2012 16:30  Güncelleme: 17:05

Yüz temizliğinizin en önemli tamamlayıcılarından biri ise tonikler. Biz de, güzelliğinize güzellik katmanız, daha pürüzsüz, sağlıklı ve sıkı bir cilde sahip olabilmeniz için en iyi tonik markalarınızı sizin için derledik!

RareBlossom PH Dengeleyici & Temizleyici Tonik

Rareblossom PH Dengeleyici ve Temizleyici Tonik cildinizi ferahlatıyor, yatıştırıyor ve parlaklık kazandırıyor. İçeriğindeki gülsuyu cildinizi yumuşatırken, lavanta suyu cildinizi yatıştırıyor, söğüt kabuğu ekstresi ise cildinizi korumaya yardımcı oluyor. Güne temiz, saf ve dinlenmiş bir görünümle başlamak istiyorsanız, RareBlossom'ın bu ürününü mutlaka denemelisiniz.

Roc Perfecting Toner

Tüm cilt tipleri için uygun olan Roc Perfecting Toner'ı sabah akşam ve gerek duydukça gün içinde kullanabiliyorsunuz. Gözeneklerinizi derinlemesine temizleyen ve cildinize canlılık veren ürün, cildinizin nefes almasını sağlıyor.

La Mer The Oil Absorbing Tonic

İçeriğinde bulunan koloidal mineral suyu sayesinde etkisi anında gösteren La Mer The Oil Absorbing Tonic, cildinizi diriltir ve canlılık verir. Yağ emici özelliği bulunan bu ürün, yağlı ve problemli ciltlerin aşırı yağ üretimini azaltmak için özel deniz özleri ve yosunu kullanılarak formülize edilmiş.

Bitki Derman Arındırıcı ve Canlandırıcı Tonik

Tüm cilt tiplerinde, yüz ve boyun bölgesi için kullanıma uygun olan Bitki Derman Arındırıcı ve Canlandırıcı Tonik, cildinizi derinlemesine temizleyerek sağlıklı ve doğal parlaklığında bir cilt görünümü sağlıyor. Ayrıca içeriğinde bulunan karabaş otu özü sayesinde cildinizi makyaj kalıntılarından ve çevresel faktörlerin gözeneklerde yarattığı birikintilerden derinlemesine arındırıyor.

The Body Shop Seaweed Toner

özellikle karma ve yağlı ciltlere anında ferahlık ve tazelik getiren The Body Shop Seaweed Toner aynı zamanda alkol içermiyor. Eğer siz de makyaj malzemelerinizin izlerinden eser kalmasın istiyorsanız, bu ürünü mutlaka denemelisiniz.

Murad Clarifying Toner

Cildinizdeki yağlanmadan kaynaklanan parlaklığı kontrol etmeyi destekleyen Murad Clarifying Toner, içeriğindeki Witch Hazel ile cildinizi kurutmadan gözenekleri sıkılaştırmaya, Allantoin ile cildinizi rahatlatmaya yardımcı oluyor.

DDF Aloe Toning Complex Spray

Bütün cilt tipleri için uygun olan ve sodyum PCA ile zenginleştirilmiş DDF Aloe Toning Complex Spray'in özellikle hassas ciltler üzerinde yatıştırıcı etkisi bulunuyor. Sprey formunda olmasından dolayı direkt yüzünüze sıkarak uygulayabileceğiniz ürünü erkekler de tıraş sonrasında kullanmayı tercih edebilir.

Dermalogica Multi-Active Toner

Sprey formunda olan Dermalogica Multi-Active Toner, cilt yüzeyinizi yumuşatırken aynı zamanda ferahlık hissi de sağladığı gibi uygulayacağınız nemlendiricinin emilimi için de cildinizi hazırlamaya yardımcı oluyor. Suni koku veya renklendirici içermeyen bu Dermalogica Multi-Active Toner, içeriğindeki lavanta ile cildinizi arındırıp sakinleştirirken, oğul otu ve aloe vera ile de cildinize serinlik hissi veriyor.

Rosense Doğal özlü Tonik

Cildinizi sıkılaştıran ve gözeneklerinizin siyah noktacıklarla tıkanmasını engelleyen Rosense Doğal özlü Tonik, içerdiği gül özü ve antioksidan sayesinde cildinize tazelik ve parlaklık veriyor. Alkol içermeyen ürün E Vitamini ile zenginleştirilmiş formülü ile aynı zamanda cildinizi besliyor.

Neutrogena alkolsüz tonik

Cildinizin doğal nemlendiricilerini yok etmeden temizleyen yumuşak formüllü bir tonik olan Neutrogena alkolsüz tonik, özel formülüyle cilt temizliğinizi tamamlıyor. Kuru, hassas ve normal cilt tiplerinin kullanımına uygun olan ürün, cildinize tazelik hissi verirken, esnekliğini de koruyor.

Nivea Visage Pure & Natural Tonik

Cildi nazikçe temizleyen ve canladıran Nivea Visage Pure & Natural Tonik'in içeriğinde bulunan Argan yağı ve Aloe Vera da dahil olmak üzere ürünün %95'i doğal. Nivea Visage Pure & Natural Tonik cildinizin doğal dengesini desteklerken, cildinizi nazikçe temizliyor, canlandırıyor ve cildinizin doğal sağlıklı ışıltısını geri kazandırıyor.

L'oreal Visible result jel-tonik

Hydra-novil ve C vitamini içeren L'oreal Visible result Jel-Tonik'in uygulaması da oldukça rahat. Jel kıvamındaki yenileyici tonik, pürüzleri gideriyor, cildinize ışıltı kazandırıyor ve gözenek görünürlüğünü azaltmaya yardımcı oluyor.

Avon Solutions Hydra Radiance Canlandırıcı Tonik

Alkol içermeyen Avon Solutions Hydra Radiance Canlandırıcı Tonik, cildinize enerji kazandırmaya ve canlandırmaya yardımcı oluyor. Cildinizi kir, yağ ve makyaj kalıntılarından arındıran ürün teninizde ferahlık ve tazelik hissi yaratıyor.

Clinique Clarifying Lotion 3

Cildinizi ölü deriden arındırmanıza ve yağlı ciltlerin karşı karşıya kaldığı sorunlarının çözülmesine yardımcı olan Clinique Clarifying Lotion 3, makyajın daha kalıcı olmasını, cildinizin daha temiz, pürüzsüz, sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Lancaster Whitening Protective Energizing Lotion

Cilt bakımınıza en iyi şekilde hazırlanmanız için cildinizi temizleyen Lancaster Whitening Protective Energizing Lotion, pürüzsüz, parlak ve sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olmanızı sağlıyor. ürünü düzenli olarak kullandığınızda cilt tonunuzdaki berraklaşmayı hissedeceksiniz!

Olay Skin Adapt Tonik

Cildinizde kalan kir ve makyaj kalıntılarını çıkarmak için hazırlanmış eşsiz formülü, cildinizin kuru ve yağlı bölgelerinin normal dengesine dönmesini sağlıyor. Olay Skin Adapt Tonik içeriğindeki Adaçayı özlü formülü ile cildinizi temizlerken ferahlatıyor, aynı zamanda kuru bölgelerin doğal nem dengesini korumasına da yardımcı oluyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Cildinizi Bu Toniklerle Tazeleyin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement