Louis Vuitton 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Louis Vuitton 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Louis Vuitton 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Louis Vuitton’la önümüzdeki sezon zamanda kısa bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

02.08.2012 15:00

Mark Jacobs, Paris moda haftasında izleyenleri hem hazırladığı koleksiyon hem de şovuyla kendine bir kez daha hayran bıraktı. Saat 22.00'yi vurduğunda, defile mankenlerinin içinde bulunduğu bir buharlı trenin sahneye gelmesiyle açılışı yapılan defilede, ünlü tasarımcı herkesi geçmişte bir yolculuğa çıkardı.

Kırmızı, uçuk pembe, mor, kahverengi, gri ve siyah tonlarının hakim olduğu Louis Vuitton 2012 2013 sonbahar kış koleksiyonunda işlenen seyahat teması tasarımlarla büyük bir uyum içindeydi. Sezonu saran bol kesim modası, Louis Vuitton'u da etkisi altına almış. Ancak bu tasarımların yanı sıra, bele oturan kare yaka elbise modelleri, pırıltılarla bezenmiş kıyafetler ve etnik desenleri andıran pantolon, etek ve midi elbiselerle kombinli ceket takımlar da oldukça dikkat çekiciydi.

Mark Jacobs aksesuar seçimi konusunda da önümüzdeki sezon oldukça iddialı bir duruş sergiledi. Yüksek topuklu ayakkabılar, pırıltı ve tüy detaylı çantaların yanı sıra defilede kullanılan şapka ve güneş gözlükleri de izleyenleri adeta büyüledi.

İşte defile öncesinin ve defilenin en özel anları;

--video--2345-- --/video--

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Louis Vuitton 2012 - 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement