Soho'nun Yeni Gözdesi Kısmet By Milka - Son Dakika
Kadın

Soho'nun Yeni Gözdesi Kısmet By Milka

Soho\'nun Yeni Gözdesi Kısmet By Milka

Kısmet By Milka’nın ilgi uyandıran koleksiyonları New York’un en ünlü mücevher mağazalarından Fragments’da satışa sunuldu..

05.03.2012 14:30

Günden güne tasarımlarını farklılaştıran, yenileyen ve ilgileri üzerine toplayan Kısmet By Milka koleksiyonları, New York'un göbeğinde Soho'nun en cool mücevher mağazası olan Fragments mağazasında satışa sunuluyor.

Mücevhere hayat katan ve el yapımı tasarımlarıyla 3 sezon üst üste Paris moda haftasına katıldıktan sonra yıldızı parlayan tasarımcı, yurt dışında da adından çokça söz ettiriyor. Yurt içinde birçok ünlü simanın tercihi olup yurt dışında da Ellen Show'a çıkan ünlü müzisyen " Kimberly Perry " dahil olmak üzere magazin dünyasının önde gelen isimleri Kısmet By Milka'nın takılarını takıyor.

Kişiye özel tasarımların da ağırlıklı olarak pembe altın, beyaz, siyah, konyak rengi pırlanta, natürel safir kullanarak zarif takılarıyla bilinen Milka Karağaçlı, el yapımı koleksiyonerler için hazırlanan mücevherleriyle yine fark yaratıyor.

Yurt dışında da marka oldukça hızlı adımlarla ilerliyor. Londra Selfridges, Kabiri shops, Dubai, Los Angeles, Kuveyt gibi ülke/şehirlerde Kısmet by Milka, 2012 de Amerika'da adını duyurmaya ve dünya starlarının markası olmaya hazırlanıyor.

Kısmet By Milka

Web: www.kismetbymilka.com

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Soho'nun Yeni Gözdesi Kısmet By Milka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement