
İzmir’de düzenlenen 5’inci Balkanlılar Halk Dansları Festivali etkinlikleri kapsamında Bosna Hersek Fahri Konsolosu Ahmet Kemal Baysak ile eşi Pervin Baysak’ın özel koleksiyonundan derlenen sanat eserleri sergileniyor.
Tarih Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’ndeki sergi salonunda düzenlenen sergiyi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ziyarete açtı.
70 tablo yer alıyor
Sergide Türkiye ve Bosna Hersek’in yanı sıra Bulgaristan, Makedonya, Karadağ ve Kosova’dan sanatçıların eserleri yer alıyor. Bosna Hersek Fabri Konsolosluğu Sanat Galerisi’nden derlenen 70 tablonun bulunduğu sergi, 18 Ekim’e kadar açık. İzmirli ressamlar Gülperin Serdemir ve Güler Akalan ile Pervin Baysak, eserlerinin yer aldığı salonda buluşarak sergiyi gezdi.
Son Dakika › Kültür Sanat › Baysak'ların Koleksiyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.