Can Bonomo, Yavuz Seçkin ve Mete Horozoğlu'ndan Kıbrıs Çıkarması - Son Dakika
Kültür Sanat

Can Bonomo, Yavuz Seçkin ve Mete Horozoğlu'ndan Kıbrıs Çıkarması

Can Bonomo, Yavuz Seçkin ve Mete Horozoğlu\'ndan Kıbrıs Çıkarması

YDÜ 25. Yıl Etkinlikleri; Mete Horozoğlu söyleşisi ve Yavuz Seçkin'in stand-up gösterisinin ardından, Can Bonomo konseriyle harika bir açılış yaptı.

19.12.2013 15:57

Eğitim-öğretimde 25. yılını kutlayan Yakın Doğu Üniversitesi'nin (YDÜ) 25. Yıl Etkinlikleri; Mete Horozoğlu söyleşisi ve Yavuz Seçkin'in stand-up gösterisinin ardından, Can Bonomo konseriyle harika bir açılış yaptı!

Yakın Doğu Üniversitesi'nin kuruluşunun 25. yılı dolayısıyla düzenlenen "25. Yıl Etkinlikleri"nin açılışı, birbirinden ünlü konuklara ev sahipliği yaptı. Etkinliklerde, oyuncu Mete Horozoğlu'nun öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbet havasındaki söyleşinin ardından ünlü stand-up sanatçısı Yavuz Seçkin'le kahkaha dolu dakikalar yaşandı. Geceye şarkılarıyla eşlik eden Ahmet Evran ve Grup Frekans'ın ardından, unutulmaz bir konser veren Can Bonomo ise sevilen şarkılarını YDÜ'lü gençlerle birlikte söyledi.

"Nefes", "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" ve "Kayıp" gibi projeleriyle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Mete Horozoğlu; YDÜ öğrencileriyle gerçekleştirdiği söyleşide gençlerin, dizi-film sektörü, oyunculuk, sanat ve kendi hayatıyla ilgili merak dolu sorularını da yanıtladı. Üniversite gençleriyle bir araya gelmenin kendisi için samimiyeti ifade ettiğini belirten Horozoğlu; sanatın, ego üzerinden yapılan bir iş olduğunu fakat sanat için egonun alt edilmesi gerektiğini vurgularken, "Sanat, memleket için yapıldığında yüceleşiyor" şeklinde konuştu.

YDÜ 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında "Umutlu Kahkahalar" adlı stand-up gösterisini sahneleyen Yavuz Seçkin; kendine has mizahıyla öğrencilere kahkaha dolu dakikalar yaşattı. Birbirinden renkli şovlarının yanı sıra, yaptığı taklitlerle ara ara salondaki öğrencilerin de arasına karışıp öğrencilerle sohbet eden Seçkin; üniversite seyircisinin en zor, en seçici ve en zeki izleyici kitlesi olduğunu, bu nedenle asıl er meydanının üniversite sahneleri olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Can Bonomo, Yavuz Seçkin ve Mete Horozoğlu'ndan Kıbrıs Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement