
Başkent’in sanat hayatında önemli bir yere sahip olan Mavi Sahne, düzenlediği dans geceleriyle de sosyal hayatın önde gelen adresleri arasında.
Tunalı Hilmi Caddesi’nde dans, tiyatro ve müzik alanlarında eğitim veren Mavi Sahne dans gecesi sezon açılışını flamenko ve salsa gösterileriyle yaptı.
Şahane performans
Eğitmen Kerime Kartaloğlu’nun hazırladığı flamenko gösterisinde 12 kursiyer ışıl ışıl kostümleri ve danslarıyla şahane bir performans sergiledi. Gecenin diğer dans şölenini Türkiye Salsa Yarışması beşincisi ve salsa eğitmeni Onur Çalapkulu ve Selin Öbekçi gerçekleştirdi.
Ücretsiz workshoplar
Ankaralıların katılım ve ilgisinin yoğun olduğu gecede, geç saatlere kadar dans pisti dans etmek isteyenlerle doldu taştı. Mavi Sahne dans geceleri
her pazartesi, dans etmek isteyen tüm Ankaralılara açık olacak. Dans gecesine katılacak dansseverler, özel ışık ve ses sistemi ile donatılmış ortamda, içeceklerini yudumlarken, dans etmenin ve izlemenin keyfini yaşayacaklar. Bunun yanı sıra bu gecelerde, eğitmenler katılımcılara, danslara ilişkin ücretsiz workshoplar verecekler.
Son Dakika › Kültür Sanat › Dans Geceleri Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.