Didim Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Ersay Üner ilçe halkıyla buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Didim Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Ersay Üner ilçe halkıyla buluştu

Didim Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Ersay Üner ilçe halkıyla buluştu

Didim Belediyesi tarafından Didim Amfi Tiyatro'da düzenlenen konserde pop müziği sanatçısı ve söz yazarı Ersay Üner, ilçe halkıyla bir araya geldi. Konserde en sevilen şarkılarını seslendiren Üner'e, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay çiçek takdim etti. Başkan Atabay, etkinlik ve konserlerin ara vermeden devam edeceğini belirtti.

03.08.2023 18:24

Didim Belediyesi tarafından Didim Amfi Tiyatro'da düzenlenen konserde Ersay Üner ilçelilerle buluştu.

Didim Amfi Tiyatro'da Türkiye'nin sevilen seslerinden pop müziği sanatçısı ve söz yazarı Ersay Üner konser verdi. Konsere Didim Belediye Başkanı Ahkmet Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcıları E. Öznur Gündoğdu, Yusuf Deveci, İbrahim Metin Başer, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların ilgi gösterdiği konserde Ersay Üner en sevilen şarkılarını Didimliler için seslendirdi. Konserin sonunda Başkan Atabay, Ersay Üner'e çiçek takdim etti.

Yüzlerce vatandaşın katıldığı konserde konuşma yapan Atabay, "Sanatın ve kültürün merkezi Didim Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen Ersay Üner konserine katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ederim. Etkinlik ve konserlerimiz ara vermeden devam edecektir" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Didim Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Ersay Üner ilçe halkıyla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement