Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Ege Bölge Finali Manisa'da Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Ege Bölge Finali Manisa'da Başladı

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Ege Bölge Finali Manisa\'da Başladı

Manisa Sanayi ve Ticaret Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Ege Bölge Finali başladı. Manisa, İzmir, Muğla, Aydın, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar ve Kütahya'dan gelen öğrencilerin yer aldığı finalde, bilgi yarışmasında Muğla Gençlik Merkezi'nden Yelda Dural, Elif Gökçe Temelli ve Büşra Koyuncu lise kategorisinde birinci oldu. Üniversite kategorisinde ise Aydın Gençlik Merkezi'nden Elif Bostancı, Eren Umutcan Atsız ve Can Ayköse birincilik elde etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, katılımcılara başarılar dileyerek bakanlığın gençliğin olduğu her yerde çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Birinci olan takımdan Eren Umutcan Atsız, iyi hazırlandıkları yarışmada birincilik elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Elif Bostancı ise mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, finalde de başarılı olmayı hedeflediklerini söyledi.

26.02.2024 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Ege Bölge Finali Manisa'da başladı.

Manisa Sanayi ve Ticaret Odası Konferans Salonundaki bölge finalinde Manisa, İzmir, Muğla, Aydın, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar ve Kütahya'dan öğrenciler yer alıyor.

Kategorilerinde birinci olanların Türkiye finallerine katılacağı organizasyonda bilgi yarışması lise kategorisinde Muğla Gençlik Merkezi'nden Yelda Dural, Elif Gökçe Temelli, Büşra Koyuncu, üniversite kategorisinde ise Aydın Gençlik Merkezi'nden Elif Bostancı, Eren Umutcan Atsız ve Can Ayköse birinciliği elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Ulusan, bakanlığın gençliğin olduğu her yerde çalışmalar yürüttüğünü belirterek, katılımcılara başarılar diledi.

Bilgi yarışmasında birinci olan takımda yer alan Eren Umutcan Atsız, iyi hazırlandıkları yarışmada birinciliği elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Elif Bostancı ise mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, finalde de başarılı olmak istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Ege Bölge Finali Manisa'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement