İslami Motifler Modern Tasarımla Buluşuyor - Son Dakika
Kültür Sanat

İslami Motifler Modern Tasarımla Buluşuyor

İslami Motifler Modern Tasarımla Buluşuyor

Zengin model çeşitleriyle her zevke hitap eden İslam Tablo eserleri; İslami motifleri göz alıcı ve parlak renklerdeki, modern ve şık tasarımlarla buluşturuyor.

08.10.2014 15:28  Güncelleme: 15:32

Modern çizgisi ve zengin ürün yelpazesiyle dikkat çeken İslam Tablo, İslami motifleri çarpıcı tasarımlarla evinize taşıyor.

İslam Tablo, evinin şıklığını iddialı parçalarla pekiştirmek isteyenlere yönelik farklı modelleriyle web sitesi üzerinden satışa sunuyor.

İslam Tablo'nun Esmaül Hüsna, Camiler, Özel Tasarımlar, İslami Motifler, Mevlevi, Mekke Medine ve Osmanlı olmak üzere, 7 kategoride zengin tablo modelleri bulunuyor. Modern tasarımları ve çarpıcı renk uygulamalarıyla öne çıkan tablolar, farklı zevklere ve stillere hitap ediyor.

Farklı boyutlandırma seçenekleri sayesinde evinizin arzu ettiğiniz köşesini güzelleştirme olanağı sunan İslam Tablo eserlerini; yekpare bir tasarım olarak tek başına kullanabilir, seçtiğiniz modellerle tablo üçlemeleri oluşturarak modern bir hava katabilir ya da istediğiniz renk ile uyumlu bir tabloyla şıklığını tamamlayabilirsiniz.
Ev dekorasyonundaki yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz İslam Tablo eserleri; camgöbeği, kırmızı, turuncu ve fuşya gibi parlak ve göz alıcı renklerinin yanı sıra; altın, gümüş ve turkuaz gibi sofistike renk alternatifleri de sunuyor.

İç mekan uygulama örneklerini uygulamalı olarak görme olanağı sunan İslam Tablo eserlerine, https://www.islamtablo.com/default.asp web adresi üzerinden ulaşmak mümkün.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İslami Motifler Modern Tasarımla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement