'Bekleyiş' Kitabının Geliri Kanser Hastalarına Bağışlandı - Son Dakika
Kültür Sanat

'Bekleyiş' Kitabının Geliri Kanser Hastalarına Bağışlandı

\'Bekleyiş\' Kitabının Geliri Kanser Hastalarına Bağışlandı

Yazar Emine Uçar'ın 'Bekleyiş' adını verdiği kitabının tüm geliri kanser hastalarına bağışlandı.

17.12.2013 18:14  Güncelleme: 16:00

Yazar Emine Uçar'ın yazdığı kitap tanıtıldı. Tüm geliri kanser hastaları için hazırlanan projeye bağışlanacağı açıklanan kitap, İstanbul Kadıköy Suadiye Palmodoro'da tanıtıldı.

Tanıtım etkinliğine Kadıköy Cemiyetindan tanınmış isimler ve sanatçıları katıldı. Basın mensuplarının da hazır bulunduğu etkinlikte, birçok kanserli hastaya umut olacak proje anlatıldı.

EDİTÖRDEN...

Emine Uçar, etkinlikte kitabının kendi yaşamını anlattığını ifade ederek, gelirini kanser hastalarına bırakmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Kitabın editörü Semra Cicigöz de, hiç bir ücret almadan kitabı yayınladığını belirterek yazar Uçar için şunları dile getirdi:

"Uçar'ın kitabında yazdığı hayatının bir bölümü bekleyişten ibaretti. Geçirdiği en önemli süreç herkesi heyecanlandırmıştı. Umutlu bir bekleyiş sarmıştı tüm çevresini. Bekleyişlerindeki umut, gerçeğe dönecekti. Hiç kimse umudunu yitirmemişti. Uçar, umursamaz, dert etmez tavrıyla, kulağı ile duyduğu halde kendisine önerileni ret ederek, hayatını kadere teslim etmiş, kendisinin bekleyişlerin, tüm kavramları içinde yorulacağını aklına bile getirmemişti. Kısacası kendi çizmişti kader yolunu"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Kültür Sanat 'Bekleyiş' Kitabının Geliri Kanser Hastalarına Bağışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement