Levent Özer - Son Dakika
Kültür Sanat

Levent Özer

Levent Özer

Hem gitarıyla hem de enerji dolu sahne şovlarıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Levent Özer, 22 Mayıs'ta Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde!

22.05.2017 11:04

Hem gitarıyla hem de enerji dolu sahne şovlarıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Levent Özer, 22 Mayıs'ta Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde!

"Hem gitarıyla hem de enerji dolu sahne şovlarıyla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Levent Özer, ilk solo albümü "Söyle de Bilelim"i dinleyicisinin beğenisine sundu.

Caz'dan funk'a, pop'tan rock'a birçok müzik türüyle bağ kuran, farklı grup ve müzisyenlerle sahneye çıkan Levent Özer, en sonunda kendi şarkılarını söylüyor.

"Söyle de Bilelim" albümünde, birçok müzik türünün iç içe geçtiği şarkılar var. Hayatın içinden, başka başka yaşanmışlıklardan derlenmiş, hepsi ayrı bir ilgiyi hak eden şarkılar bunlar...

İlk parçasından son parçasına, baştan sona bir albümü dinleme keyfi artık pek süremediğimiz bir keyif. Her parçası hayata değen, sahici bir albüm ve bu keyfi yaşatmaya aday. Bunu da böyle bilelim; o zaman "Söyle de Bilelim" Levent Özer!"

"Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin"

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Beyoğlu

Mekan : Hayal Kahvesi Beyoğlu

Mekan Adresi : Meşelik Sok. No: 10

Başlangıç Saati : 22.05.2017 22: 30: 00

Bitiş Saati : 23.05.2017 00: 30: 00

Kategori : Levent Özer

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Levent Özer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement