Manisaspor'a Salt Bir Marş: 'Hepimiz Deliyiz' - Son Dakika
Kültür Sanat

Manisaspor'a Salt Bir Marş: 'Hepimiz Deliyiz'

Manisaspor\'a Salt Bir Marş: \'Hepimiz Deliyiz\'

SALT, ilk albümleri "Tırnak İzlerin"i geçtiğimiz Ocak ayında Avrupa Müzik markası ile piyasaya sürdü.

01.04.2013 18:30

Rock müziğin genç performans gruplarından SALT, prodüktörlüğünü Deniz Erdem ve Cengiz Erdem'in üstlendiği, ilk albümleri "TIRNAK İZLERİN"i geçtiğimiz Ocak ayında AVRUPA MÜZİK markası ile piyasaya sürdü.

'TIRNAK İZLERİN' albümü ile hem radyolarda hem de televizyon kanallarında büyük ilgi görmeye devam eden SALT, şimdi de Manisaspor için hazırladığı 'HEPİMİZ DELİYİZ' marşı ile kendinden söz ettiriyor!

'HEPİMİZ DELİYİZ' marşı, geçtiğimiz hafta Manisa'da düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Aynı günün akşamı 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleşen SALT konserinde de görücüye çıkan marş, Manisa halkından büyük alkış aldı.

Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Köseli, 'HEPİMİZ DELİYİZ' marşı için, Manisaspor'u anlatan ve tribünleri coşturacak bir marş olduğunu belirterek gruptan, yıllarca taraftarın ağzından düşmeyecek kulüp ve şampiyonluk marşı sözü de aldı.

SALT, hazırlanan marşta, yakın zamanda kaybedilen Manisaspor taraftarları 'Martı Zeki' ve 'Tarzan Hakan' ı da unutmadı. İlk albümü 'TIRNAK İZLERİN'de de grubun vokalisti Deha Özer Şenay'ın 'Sarhoş Gibiyim' şarkısını coverlayıp, anmıştı…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Manisaspor'a Salt Bir Marş: 'Hepimiz Deliyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement