Ailesini Kaybedince Albüm Çalışmalarına 12 Yıl Ara Veren Doğu, "Hayat Yeni Başlıyor" Albümüyle Geri Döndü - Son Dakika
Magazin

Ailesini Kaybedince Albüm Çalışmalarına 12 Yıl Ara Veren Doğu, "Hayat Yeni Başlıyor" Albümüyle Geri Döndü

Ailesini Kaybedince Albüm Çalışmalarına 12 Yıl Ara Veren Doğu, "Hayat Yeni Başlıyor" Albümüyle Geri Döndü

Annesi, babası ve üç ağabeyini kaybettikten sonra albüm çalışmalarına 12 yıl ara veren ünlü sanatçı Doğu, "Hayat Yeniden Başlıyor" adlı albümüyle tekrar şarkılarını sevenleriyle buluşturdu.

17.09.2018 19:27  Güncelleme: 19:26

2006 yılında "Yaktım Gemileri" adlı albümüyle kasıp kavuran ünlü sanatçı Doğu, geçtiğimiz 12 yılda annesini, babasını ve 3 ağabeyini kaybettikten sonra zor bir döneme girdi. Bu dönemde albüm çalışması yapmayan Doğu, 12 yıl sonra "Hayat Yeniden Başlıyor" adlı albümünü Seyhan Müzikten çıkarttı.

"YAKTIĞIM GEMİLERİN YERİNE YENİ BİR HAYAT İNŞAA ETTİM"

12 yıl sonra çıkarttığı albümü "Hayat Yeniden Başlıyor" için konuşan Doğu, "Yaktığım gemilerin yerine yeni bir hayat inşaa ettim, bu nedenle 'Hayat Yeni Başlıyor'' dedi.

Ailesini Kaybedince Albüm Çalışmalarına 12 Yıl Ara Veren Doğu,

BİRÇOK ÜNLÜ İSMİN PROJELERİNİ ÜSTLENDİ

Hatice, Serkan Kaya, Kader, Azer Bülbül, Zerrin Özer, Özcan Deniz gibi birçok ünlü ismin projelerini üstlenen Doğu'nun şarkıları yine birbirinden önemli isimler tarafından seslendirildi. Son dönemin popüler şarkılarından Azer Bülbül ve Zerrin Özer'in okuduğu 'Duygularım' da yine Doğu'nun bestelerinden biri.

Son Dakika Magazin Ailesini Kaybedince Albüm Çalışmalarına 12 Yıl Ara Veren Doğu, 'Hayat Yeni Başlıyor' Albümüyle Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement