Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Hakkında Flaş İddia! - Son Dakika
Magazin

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Hakkında Flaş İddia!

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Hakkında Flaş İddia!

Yaklaşık 10 aydır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çiftinin ilişkisine nazar değdiği iddia edildi. Navruz ile Turan ayrıldı mı? İşte o iddianın perde arkası...

10.10.2022 12:36  Güncelleme: 12:59

Geçtiğimiz aylarda final yapan 'Ada Masalı' adlı dizide Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un gerçek hayatta da birliktelik yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Daha önce, "Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz" açıklamasını yapan çift hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Hakkında Flaş İddia!

Kamuoyunda "en yakışan çift" olarak lanse edilen Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz cephesinden beklenmedik haber geldi.

Geçtiğimiz aylarda Navruz'un kendisi gibi oyuncu sevgilisinin Assos'taki film setine sık sık gidip Turan'ı bunalttığı haberleri çıkmıştı. Hakkındaki 'kıskanç' yakıştırmasını kabul etmeyen Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan haberleri yalanlamıştı.

'20 GÜNDÜR GÖRÜŞMÜYORLAR' İDDİASI!

Takvim'de yer alan habere göre; şimdilerde ikili arasındaki büyük bir krizin olduğu iddia edildi. Yaklaşık 20 gündür görüşmeyen gözde çift arasında bardağı taşıran son damla ise Alp Navruz'un çapkınlığı oldu!

İddiaya göre yakışıklı oyuncu, Etiler'deki ünlü bir AVM'nin alt katında bulunan bir boks salonunda birkaç farklı güzelle flörtleşti. Bütün salonun konuştuğu bu olay da dedikodulara göre Ayça Ayşin Turan'ın kulağına gidince gözde çift arasındaki ipler gerildi.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Hakkında Flaş İddia!

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli, kaç yaşında; Ayça Ayşin Turan, 1992 yılında Sinop'ta dünyaya geldi. 2022 yılı itibarıyla 30 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam ederken ilk ekran önü deneyimine 'Dinle Sevgili' adlı diziyle başlayan Ayça Ayşin Turan, ekran önündeki yolculuğuna 'Karagül' dizisindeki Ada karakteriyle devam etti. Ünlü isim Sevimli Tehlike, Ada Masalı ve Meryem dizilerinde rol aldı.

ALP NAVRUZ KİMDİR?

Alp Navruz kimdir, nereli, kaç yaşında; Alp Navruz, 1992 yılında İstanbul'da doğdu. 2022 yılı itibarıyla 30 yaşındadır. Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Navruz, 1.85 metre boyunda ve Kova burcu. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde tamamlayan genç oyuncu, modellik yaparken oyunculuk eğitimi almaya başladı. Sırasıyla Ceberrut Filmi ve Arkadaşlar iyidir'de (TV dizisi) rol aldı 3. projesi olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ise ona ün kazandırdı. Elimi Bırakma ve Ada Masalı gibi dizilerde rol alarak hayran kitlesini genişletti.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Hakkında Flaş İddia! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement