Bodrum Tatil Günlüğü - Son Dakika
Magazin

Bodrum Tatil Günlüğü

Bodrum Tatil Günlüğü

Didem Uzel, önceki gün sevgilisi ve arkadaşları ile birlikte Maça Kızı'nda güneşlenirken objektiflere yansıdı.

27.07.2011 03:00  Güncelleme: 07:52

Ücraya kaçtı

Eski manken Didem Uzel, önceki gün sevgilisi ve arkadaşları ile birlikte Maça Kızı'nda güneşlenirken objektiflere yansıdı. Görüntü vermemek için plajın en ücra ve en yüksek köşesinde güneşlenmeyi tercih eden Uzel, yine de görüntülenmekten kurtulamadı. Kendisini gazete okumaya kaptıran Uzel, fotoğraflarının çekildiğinin farkına bile varmadı.

Tek başına tatilde

Son zamanlarda eşi Taha Tatlıcı'dan boşanacağı konuşulan Selin Tatlıcı, önceki gün Maça Kızı'ndaydı. Cep telefonu ile konuşurken görüntülenen Tatlıcı'nın güneşlenmek için bir türlü yer bulamaması dikkatlerden kaçmadı.

Tedirgin oldu

Cem Hakko ve Betina Machler'in oğulları Can Hakko, önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Türkbükü'ndeki Havana Beach'teydi. Fotoğraflarının çekildiğini fark edince tedirgin olan genç Hakko, apar topar plajdan ayrıldı.

Mobilya 'Kıral'ı tatilde

Kıral Mobilya'nın sahibi Fatih Kıral, önceki gün Türkbükü'nde tekne sefası yaparken görüntülendi. Günün büyük bir bölümünde güneşlenen Kıral, akşam saatlerine kadar teknesini bağladığı Cennet Koyu'nda stres attı.

Şapkayla gizlendi

Sezon başından beri tatil için Bodrum'a gidip gelen Nazlı Yazıcı, önceki gün Türkbükü'nde objektiflere takıldı. Erkek arkadaşı ile birlikte güneşlenirken görüntülenen Yazıcı, fotoğraflarının çekildiğini fark edince şapkası ile yüzünü gizlemeye çalıştı.

Teknede dinlendi

Yaz başından beri Türkbükü'nde demirli teknesi 'Jr'da tatil yapan Şehmuz Tatlıcı, geçtiğimiz günlerde bir kaza geçirmişti. O günden beri ortalarda görünmeyen genç Tatlıcı, önceki gün kız arkadaşları ile teknesinde dinlenirken görüntülendi. Tatlıcı'nın ayağının sarılı olması dikkatlerden kaçmadı.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Bodrum Tatil Günlüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement