Eski Eşlerinden İbo'ya Büyük Tepki - Son Dakika
Magazin

Eski Eşlerinden İbo'ya Büyük Tepki

Eski Eşlerinden İbo\'ya Büyük Tepki

İbrahim Tatlıses 6. kez baba oldu. Doğum öncesi çıkan haberlere bu sefer yenileri eklendi.

21.04.2013 08:32  Güncelleme: 08:35

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi. İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

Günlerdir beklenen haber sonunda geldi, İbrahim Tatlıses 6. kez baba oldu. Doğum öncesi çıkan haberlere bu sefer yenileri eklendi. Tatlıses'e eski hayat arkadaşları Derya Tuna ile Perihan Savaş'tan kutlama telefonu gelmedi. Tuna, "Ne oğlumu, ne de beni ilgilendiren bir durum var. Bize ne!" derken Savaş ise, "Allah herkesi mutlu etsin ancak çifti kutlamadım. Beni ilgilendirmiyor. Kızımın arayıp aramadığını bilmiyorum ama ben aramadım, aramayacağım" dedi.

Tatlıses'in diğer çocukları arasında bir kopukluk yoktu. Tüm kardeşler birbiriyle görüşüyordu. Ancak yeni kardeşlerine karşı bu tutumları herkesi şaşırttı. Bu hakkında ne düşünüyorsunuz? Neden Elif Ada'nın gelişi böyle bir tepkiye neden oldu?

Eski eşlerin bu tepkisine çok şaşırdım. Özellikle de Perihan Savaş'tan böyle bir şey beklemiyordum. Tatlıses'in rahatsızlığı döneminde hastanede Derya Tuna Ayşegül Tatlıses'e tepki göstermiş, Perihan Savaş ise çok iyi davranmıştı. Araları çok iyiydi. Şimdi bu davranışına bir anlam veremiyorum. Hastalığı süresince bütün eski eşleri yanındaydı, buna rağmen İbrahim Bey'in evlenmek istemesi onları kızdırdı. Kandırıldığını düşündüler. Ayşegül Hanım'ın hamileliğiyle birlikte Tatlıses tüm ilgisini ona yöneltip diğer çocuklarını ihmal ettiyse, eski eşlerin tepkisi buna yorulabilir. Geçmişte eski eşlerine hep aynı mesafedeydi. Yeni durumla dengeler değişti. Çocukları da bir yorum yapmadı şimdiye kadar. Onlardan yana bir problem olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta Elif Ada onların kardeşi. Yazık değil mi yeni doğan ve hiçbir günahı olmayan o bebeğe? Elif Ada büyüdüğünde hepsi bağrına basacak zaten ama şimdi bu tatsızlıklara, kırgınlıklara gerek olmadığını düşünüyorum.

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Eski Eşlerinden İbo'ya Büyük Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement