Harem'in Sultanı Bulundu - Son Dakika
Magazin

Harem'in Sultanı Bulundu

Harem dizisinde, Abide Sultan'ı canlandıracak güzel bulundu; Gamze Karaman

09.09.2012 06:02  Güncelleme: 08:48

Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği "Harem" adlı komedi dizisinde Abide Sultan'ı canlandıracak olan güzel bulundu.

Müjde, bu rol için Gamze Karaman'da karar kıldı. Karaman daha önce TV8'de yayınlanan "Böyle Bir Şey Var mı?" prgogramını Cengiz Semercioğlu ile birlikte sunuyordu.

ERKEK ÇOCUK ÖZLEMİNDEKİ SULTAN VE FİTNE YUVASI HAREM

Saray entrikalarının komik bir dille anlatılacağı "Harem"de Mezopotamya'da Basurlular Sultanlığı'nın sultanı Küçük Esat, halk tarafından çok sevilmektedir ve Basur sarayında oturmaktadır. Sultanır sarayında renkli kişiliklere ve farklı özelliklere sahip cariyelerden oluşan bir harem vardır. Haremdeki kadınlar, sultana erkek çocuk doğurabilmek için birbirleriyle mücadele edeceklerdir. Bu süreçte 45 kız çocuğuna sahip olacak olan Sultan Küçük Esat, tahtını devredebileceği bir erkek çocuk özlemi çekmektedir. Abide Sultan, tüm haremin kıskanç bakışları arasında Sultan Küçük Esad'ın aklını başından almaya çalışacaktır.

KADRO BOMBA GİBİ

Levent Üzümcü, Mehmet Ali Erbil ve Nurseli İdiz'in başrollerini paylaştığı, Fox TV'de yayınlanacak olan dizide; Twitter'da Cerilevis olarak tanınan Ömür Özdemir de rol alacak.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Harem\'in Sultanı Bulundu
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Harem'in Sultanı Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement