Hollywood'un Babaları - Son Dakika
Magazin

Hollywood'un Babaları

Hollywood\'un Babaları

Parenting Dergisi, İş Yoğunluklarına Rağmen Çocuklarına En Çok Zamanı Ayıran Hollywood Babalarını...

16.06.2013 06:02

MATTHEW MCCONAUGHEY

1969 doğumlu yakışıklı aktör Matthew McConaughey, 2012 yılında Brezilyalı model Camila Alves ile evlendi. 2006 yılından bu yana beraber olan çiftin, 2008'de doğan Levi isimli bir oğulları ve 2010'da dünyaya gelen Vida isimli bir kızları var. Ünlü aktör, kariyerinin ve hayatının başarılı olmasında kendisine umut ve cesaret veren çocuklarının büyük etkisi olduğunu söylüyor.

HUGH JACKMAN

1968 doğumlu Avustralya asıllı aktör Hugh Jackman ve 1996 yılında evlendiği oyuncu Deborra- Lee Furness'in evlat edindikleri iki kızları bulunuyor. Jackman, kızları olmadan hayatı bu kadar sevebileceğini düşünmediğini ve hergün onlara sahip olduğu için şükrettiğini söylüyor.

DAVID BECKHAM

1975 doğumlu David Beckham'ın ve 1999 yılında evlendiği Victoria Beckham'ın dört çocuğu bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde profesyonel futbol kariyerini noktalayan Beckham, iş hayatından uzak kalacağı şu dönemi çocuklarıyla ilgilenerek geçirmeyi planlıyor.

BEN AFFLECK

Oyunculuğun ardından yönetmenlikte de başarılı olan 1972 doğumlu Ben Affleck ve 2005 yılında evlendiği oyuncu Jennifer Garner'ın üç çocuğu bulunuyor. Affleck, kızlarını bale kursuna götürmekten ve onlarla oyun oynamaktan büyük keyfi aldığını söylüyor.

BRAD PITT

1963 doğumlu Brad Pitt'in nişanlısı Angelina Jolie'den üç çocuğu bulunuyor. Üç de çocuk evlat edinen ve geniş bir aileye sahip olan çift, tüm zamanlarını çocuklarına göre planlıyor. Pitt, yardım çalışmaları ve sinema kariyeri yoğun bir şekilde devam eden Jolie'ye destek olmak için çocuklarıyla bolca zaman geçiriyor.

MATT DAMON

1970 doğumlu aktör Matt Damon bir partide tanıştığı Arjantinli barmen Luciana Barroso ile 2005 yılında evlendi. Üç kızı olan Damon, onlarla oyun oynamayı, alışverişe gitmeyi ve spor yapmayı çok sevdiğini söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hollywood'un Babaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement