İngiliz Basını, Merve Büyüksaraç'a Verilen Cezayı Eleştirdi - Son Dakika
Magazin

İngiliz Basını, Merve Büyüksaraç'a Verilen Cezayı Eleştirdi

Merve Büyüksaraç'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten ceza verilmesini eleştiren İngiliz basını, "Uluslararası gözlemciler endişeli" ifadesini kullandı.

31.05.2016 15:50  Güncelleme: 16:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Türkiye güzeli Merve Büyüksaraç'ın 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılması İngiliz basınında da geniş yer buldu.

"İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ" VURGUSU

Haberi okurlarına flaş olarak geçen Independent, Büyüksaraç'a verilen cezanın ifade özgürlüğüne darbe vurduğuna dikkat çekti.

"AYKIRI SESLER KESİLİYOR, ENDİŞELİYİZ"

Gazetenin haberinde; medya sektöründe aykırı seslerin kesildiği bunun da yabancı ülke lider ve gözlemcilerini Türkiye'deki ifade özgürlüğü konusunda endişenlendirdiği detayına yer verildi.

İngiliz Basını, Merve Büyüksaraç\'a Verilen Cezayı Eleştirdi

Son Dakika Magazin İngiliz Basını, Merve Büyüksaraç'a Verilen Cezayı Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Filhakika: Baslayacagim uluslararasi gozlemciymis sen git fransayi brezilyayi incele. Boyle sacma sapan haber mi olur? Daha yeni ceza almis onlar da yememis icmemis bunu gaber mi yapmislar? Asparagas haber oldugu nasil da belli. 0 0 Yanıtla
  • baha baha : ıngiltere 50 yıl hüküm sürmüş kralicesine bu hakaret etsinler bakalım kaç yıl veriyorlar görelim 0 0 Yanıtla

Advertisement