'Kaderimin Yazıldığı Gün'ün Senaryosu Hatice Şendil'e Göre Ayarlandı - Son Dakika
Magazin

'Kaderimin Yazıldığı Gün'ün Senaryosu Hatice Şendil'e Göre Ayarlandı

Bu cuma 5 yıllık sevgilisi Burak Sağyaşar'la evlenecek olan Kaderimin Yazıldığı Gün'ün Elif'i Hatice Şendil için senaryoda değişiklik yapıldı.

18.05.2015 10:49

Hatice Şendil'in nikah ve kına hazırlıklarına yeterince zaman ayırabilmesi için senaryoda ona az rol yazıldı. Yazılan kaza sahnesinde Elif denizde kayboluyor.

"SENARYOYU RAHATLATACAKLAR"

Geçen hafta "Senaryoyu Hatice için rahatlatacaklar" diyen damat Burak Sağyaşar, dün akşam yapılan kına gecesi öncesi Bebek'te görüntülendi. Sağyaşar, 2 hafta sonra çekimlerin biteceğini açıkladı ve "Henüz yeri kararlaştırmadık ama karıma elbette balayı tatili yaptıracağım" dedi.


\'Kaderimin Yazıldığı Gün\'ün Senaryosu Hatice Şendil\'e Göre Ayarlandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin 'Kaderimin Yazıldığı Gün'ün Senaryosu Hatice Şendil'e Göre Ayarlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Istambulu : OZCAN DENIZ gecer gecer Buda gecer neler gecmediki DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN 6 0 Yanıtla
  • Atinali misafir : Ozcan deniz yalniz senin icin izliyoruz bu diziyi senaryo kadin miletini sevmiyor kadinlar okadar gurusuz olamaz Eski eslerine karsi Artik okadar gucunu ayakta altina alip pesinden kosmazlar el koy senaryo ya OZCANIM Lutfen 3 0 Yanıtla
  • Hepimiz müslümanız ??: Maşşallah ???? 1 1 Yanıtla
  • Atinali misafir KYG : Cok guzel Basliyan bir dizi degerli oyuncularla bir numara ve basta OZCaN DeNiZ olmakta simdi yolu kaybetmiz hikiaye yazik oluyor sanacilara cunku basarizligi her zaman onlar oduyor OZCANI harcamayin gelecek senide bence final yapmaligidi evlendiler cocukla Oldu DEFNEDE anneolun okadar burden sonra ne sacmaliklar olacak ki seyirciyi tutacak kanapelere OZCAN KENDINI HaRCAMa 0 0 Yanıtla

Advertisement