Aşk 101'in galasına katılan Kubilay Aka'dan olay sözler! - Son Dakika
Magazin

Aşk 101'in galasına katılan Kubilay Aka'dan olay sözler!

Aşk 101'in galasına katılan Kubilay Aka'dan olay sözler!

Netflix, Aşk 101'in ikinci sezonunu önceki akşam dizinin hayranlarıyla gerçekleştirdikleri bir canlı yayın buluşması ile kutladı. Başrol oyuncuları Pınar Deniz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel ve Kaan Urgancıoğlu'nun katıldığı dijital canlı yayına Geveze ve DJ Funky C ev sahipliği yaptı. Galaya, Kubilay Aka'nın sözleri damga vurdu

30.09.2021 16:53  Güncelleme: 19:26

ask101veda.com mikro sitesi üzerinden gerçekleşen büyük buluşmada hayranlar, canlı sohbet bölümünden oyunculara sorularını iletirken, bir yandan da anketlere interaktif olarak katıldılar.

"HARİKA BİR İŞ ÇIKARDIK"

Yayın sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncular, "Harika iki sezon oldu. Çok güzel insanlarla tanıştık. Çok güzel insanlarla tanıştık. Yönetmenlerimiz, kamera arkası ekibimiz ve yapım tarafımız. Herşey muhteşemdi. Biz yaptığımız iş için gurur duyuyoruz. Çünkü harika bir iş çıkardık. Herkes birbirine sevgiyle yardımcı oldu. Duygusal bir gece yaşıyoruz. Bir yandanda birlikte olduğumuz için çok mutluyuz" dediler.

"KİMSEDEN ÖZÜR DİLEMEM"

Gecede söz alan Kubilay Aka, kimseden özür dilemediğini söyledi. Özrü bir minnet olarak tanımlayan Aka, "Ben haklı veya haksız özür dilemem. Birine minnet etmeyi gerek duymuyorum. Hatalıysam da hata yapmışımdır, insanımdır gayet normal bir şey o yüzden dilemem. 26 yaşındayım bir problem yok" dedi.

Ünlü oyuncunun bu sözleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Aşk 101'in galasına katılan Kubilay Aka'dan olay sözler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement