Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek programı ile ekranlara geri dönüyor! - Son Dakika
Magazin

Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek programı ile ekranlara geri dönüyor!

Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek programı ile ekranlara geri dönüyor!

Hastalığı nedeniyle uzun zamandır ekranlar olmayan usta şovmen Mehmet Ali Erbil, izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Erbil, bugün sosyal medya hesabından Çarkıfelek programından bir bölümü paylaşarak, "Hayırlı Cumalar" dileğiyle takipçilerinin mübarek cuma gününü kutladı.

07.05.2021 20:02  Güncelleme: 13:44

<a class='keyword-sd' href='/mehmet-ali-erbil-2/' title='Mehmet Ali Erbil'>Mehmet Ali Erbil</a> Çarkıfelek programı ile ekranlara geri dönüyor!

Hayranlarından gelen yoğun istek üzerine usta şovmen Mehmet Ali Erbil, Çarkıfelek programı ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Erbil, farklı formatlarda program teklifi de alsa Çarkıfelek programı ile özdeşleştikleri için öncelikli olarak bu programı sunmayı kabul etti. Her geçen gün artan form grafiği ile hayranlarını sevindiren Mehmet Ali Erbil, gazeteci Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada "Gözlemlediğim kadarıyla halkımızın eskisine oranla çok daha fazla gülmeye ihtiyacı var. Bir aksilik olmazsa haziran ayı gibi ya da Kurban Bayramı'nda, sürpriz bir kanalla sevenlerimle buluşmayı umut ediyorum, bende onları çok özledim" dedi.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Mehmet Ali Erbil Çarkıfelek programı ile ekranlara geri dönüyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • zeynep: Bıktın senden artık gelme 4 4 Yanıtla
    Rüknettin dede: Evlen o zaman bemle 1 2
  • Adil Can: Bekliyoruz Mehmet Ali artik bizde sende fabrika ayarllarina donelim su sikintili gunlerde gulmeyi hatirlayalim 2 0 Yanıtla
  • Nurcan Kang: Harika bir haber Sevgili Mehmet Ali Erbil.... Umarım bundan sonraki yaşamınız sağlıklı ve huzur dolu geçsin... Çarkıfelek programı sizden başkasıyla gitmiyor çok denendi ama olmadı... Seviliyorsun çok...KANG AİLESİ 0 1 Yanıtla
  • Serkan ilkeli: Allah sağlık versin.İyi bir insan Mehmet Ali bey.Dönüşü beni çok mutlu eder.Selam olsun. 1 0 Yanıtla

Advertisement