Nil İkizlere Hamile - Son Dakika
Magazin

Nil İkizlere Hamile

Nil İkizlere Hamile

Geçtiğimiz ay aşılama yöntemine başvuran Nil Karaibrahimgil, muradına erdi.

10.12.2012 14:03  Güncelleme: 14:58

Nil Karaibrahimgil'den müjdeli haber... Geçtiğimiz ay Gayrettepe'deki özel bir hastanede aşılama yöntemine başvuran güzel popçu, muradına erdi...

Birkaç gün önce doktorlarıyla görüşen Nil Karaibrahimgil; ikiz bebeklerine hamile olduğunu öğrendi. Aşılama yöntemiyle hamile kalan 36 yaşındaki Karaibrahimgil, bu mutlu haberi ilk olarak eşi Serdar Erener'le paylaştı.

FAZLA HAREKETE İZİN YOK!

Nil Karaibrahimgil'e doktorları; bebeğini kucağına alana dek fazla stres, yorgunluk ve hareketten kaçınmasını önerdi. Bu nedenle vereceği konserlerde aşırı hareketten kaçınacağı öğrenilen ünlü popçu, bir süre sonra da dinlenmeye çekilecek.

Karaibrahimgil, beslenmesine de büyük özen gösterecek. Bu arada ünlü popçunun, hamile olduğunu sevenleriyle ne zaman paylaşacağı ise merak ediliyor.

AŞILAMA NEDİR?

Nedeni bilinmeyen kısırlık vakalarında doğal yollarla çocuk sahibi olamayan genç çiftlere uygulanan ilk yöntem aşılama yöntemidir.

Bu yöntem kabaca tarif edilmeye çalışılınırsa eğer herhangi bir cinsel birleşme olmadan erkekteki spermleri kadına taşıma yöntemidir. Bu yöntem bir yıl boyunca herhangi bir korunma yöntemi kullanmamasına rağmen çocuğu olmayan çiftlere uygulanır.

Ayrıca söz konusu yöntem tarihteki en eski doğal olmayan hamile kalma şeklidir.

Kaynak: Takvim

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Nil İkizlere Hamile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement