Oscar Ödül Törenini Neil Patrick Harris Sunacak - Son Dakika
Magazin

Oscar Ödül Törenini Neil Patrick Harris Sunacak

Özellikle How I Met Your Mother dizisi ile tanınan ABD'li ünlü aktör ve komedyen Neil Patrick Harris 2015 Oscar törenini sunacak.

16.10.2014 11:15  Güncelleme: 14:48

87. Akademi Ödüllerini yani Oscar'ı kim sunacağı belli oldu. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, Neil Patrick Harris'in 22 Şubat 2015'te Los Angeles'ta Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek 87. Akademi Ödüllerini sunacağı bildirildi.

YAPILACAKLAR LİSTESİNE OSCAR'I DA EKLEDİ

"How I Met Your Mother" dizisindeki Barney Stinson rolüyle tanınan Harris, ödül törenini sunacak olmasıyla ilgili Twitter hesabından yayımladığı videosunda, ölmeden önce yapılacaklar listesinde "Oscar'ı sunmak" maddesini işaretlediğini gösteriyor.

Ödüllü 41 yaşındaki oyuncu, daha önceden Tony ve Emmy ödüllerinin sunuculuğu da yapmıştı.

NEIL PATRICK HARRİS KİMDİR?

Emmy ve Altın Küre adayı olmuş ABD'li sinema ve dizi oyuncusu Neil Patrick Harris kariyerine genç yaşta başlamış ve pek çok show ve dizide yer almıştır. Canlandırdığı önemli karakterler arasında Doogie Howser, M.D., Starship Troopers'da Albay Carl Jenkins ve How I Met Your Mother dizisindeki kadın avcısı Barney Stinson yer alır. Özelikle How I Met Your Mother dizisindeki rolü ile büyük ün ve hayran kitlesi kazanmıştır.

Harris Kasım 2006 yılında eşcinsel olduğunu açıkladıktan hemen sonra Eylül 2007'de partneri David Burtka ile Emmy Ödülleri'ne katılmıştır. 2004 yılından beri süren ilişkilerini, 2011 yılında taşıyıcı bir anneden evlat edindikleri ikiz bebekleriyle süslemişlerdir. Bebekleri Gideon Scott ve Harper Grace Ekim 2010'da dünyaya gelmiştir.

Oscar Ödül Törenini Neil Patrick Harris Sunacak
Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Oscar Ödül Törenini Neil Patrick Harris Sunacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement