Şaşmaz Kardeşlerin Pana Film Binası Tarih Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şaşmaz Kardeşlerin Pana Film Binası Tarih Oldu

Şaşmaz Kardeşlerin Pana Film Binası Tarih Oldu
02.02.2015 11:30  Güncelleme: 11:32

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, kardeşi Raci Şaşmaz'ın kavgasından sonra Nişantaşı'ndaki şirket binasını boşalttı.

Pana Film'in sahipleri Şaşmaz kardeşler, Nişantaşı'nda beş katlı bir binaya 50 bin dolar kira ödüyordu. Kardeşi Raci ve yıllardır diziyi kaleme alan Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'la kavga edip ortaklığını bitiren Necati Şaşmaz, yoluna artık yalnız olarak devam kararı almıştı.

BİNA YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Pana Film şirketiyle bütün bağını koparan Raci Şaşmaz, abisine şirketi boşaltması için ihtar gönderince Necati Şaşmaz'ın da kendisine Çamlıca'da yeni bina satın aldığı konuşuluyor. Şaşmaz kardeşlerin yıllardır kullandıkları Pana Film'in Nişantaşı ndaki binaları bu günlerde yeni sahiplerini bekliyor.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Şaşmaz Kardeşlerin Pana Film Binası Tarih Oldu - Son Dakika


Advertisement