Sevgiliyle Sarmaş Dolaş - Son Dakika
Magazin

Sevgiliyle Sarmaş Dolaş

Sevgiliyle Sarmaş Dolaş

'Kuzey Güney'in yakışıklı oyuncusu Çağdaş Onur Öztürk, kız arkadaşıyla samimi görüntüler sergiledi.

02.07.2012 12:26  Güncelleme: 15:33

Kanal D'de yayınlanan 'Kuzey Güney' adlı dizinin yakışıklı oyuncusu Çağdaş Onur Öztürk, İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, kız arkadaşıyla samimi görüntüler sergiledi. Onur Öztürk objektiflere güneş kremi sürerken yakalandı.

Dizide 'Barış' karakteri ile büyük başarı yakalayan yakışıklı oyuncu, tatilde sevgilisinin yanından bir dakika olsun ayrılmıyor. Denizden çıktıktan sonra sevgilisine arkadan sarılan Çağdaş Onur Öztürk, daha sonra güneş yağı sürdü.

Kız arkadaşının kenarları geniş şapkası iki sevgiliye siper oldu. Genç aşıklar şapkanın arkasında öpüşürken objektiflerden gizlenmeye çalıştı.

DÜN DE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Beğeniyle izlenen televizyon dizilerinden olan 'Kuzey Güney'de 'Barış' adlı zengin bir işadamını canlandıran Çağdaş Onur Öztürk, sezon finalinden sonra, soluğu Çeşme'de aldı. Kız arkadaşıyla birlikte Solto Otel'in içinde bulunan Ice Beach'te tatil yapan yakışıklı oyuncunun keyifli olduğu dün de görülmüştü.

Bol bol sohbet eden sevgililer, mekan içinde gözlerden uzak bir köşeyi tercih etmişti. Ama yine de magazincilerin objektiflerinden uzağa kaçamamıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Sevgiliyle Sarmaş Dolaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement