Şevval Sam'ın Çernobil Duyarlılığı - Son Dakika
Magazin

Şevval Sam'ın Çernobil Duyarlılığı

Şevval Sam\'ın Çernobil Duyarlılığı

Şevval Sam, Boydak Holding'in kurumsal sosyal sorumluluk çatısı altında en büyük projelerinden olan Boydak Ormanını ziyaret etti.

27.04.2013 09:35  Güncelleme: 10:03

Boydak Holding'in kurumsal sosyal sorumluluk çatısı altında en büyük projelerinden Boydak Orman'ını ziyaret eden Şevval Sam, buraya bir servi fidanı dikti. Sam, gece Boydak Holding çalışanları ve ailelerinden 9 bin kişinin izlediği konser verirken, Karadeniz türkülerini söyledi.

Boydak Holding tarafından çalışanlar, aileleri ve hisse senedi ortakları için düzenlenen 'Bellona Gecesi' için gelen Bellona'nın marka yüzü Şevval Sam, Boydak Holding, Boytaş, İstikbal Yatak tesislerini ziyaret ettikten sonra Boydak Orman'ında da fidan dikimine katıldı. Şevval Sam, akşam ise 'Bellona Gecesi'ne katıldı. Son albümünün sevilen şarkılarını sevenleri ile beraber söyleyen Şevval Sam, Bellona ile çalışmaktan gurur duyduğunu söyledi. Sahnede 2.5 saat kalan Sam, ağırlıklı olarak Karadeniz şarkı ve türkülerini söylerken, Çernobil faciasının yıldönümünde, kanserden ölen Karadeniz müziğinin önemli isimlerinden merhum Kazım Koyuncu'yu rahmet ve özlemle andı. Şevval Sam, "Gönül ister ki Çernobil Nükleer Santrali'ndeki patlama gibi çevre kirlilikleri yaşanmasın. İnsanlar ölmesin. Karadeniz'in önemli sesi Kazım Koyuncu'yu da bu konserle, Çernobilin yıldönümünde bir kez daha anıyorum" dedikten sonra sanatçının 'Dido' isimli türküsünü söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Şevval Sam'ın Çernobil Duyarlılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement