Son dakika magazin haberleri! Magazin olayları - Son Dakika
Magazin

Son dakika magazin haberleri! Magazin olayları

Son dakika magazin haberleri! Magazin olayları

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den duygusal paylaşım, Işıl Reçber'den eşiyle problemler yaşayan Özcan Deniz'e uyarı geldi, Bennu Gerede'nin oğlu, sevgilisinin çıplak pozunu paylaştı gibi magazin dünyasında kim kiminle, nerede? sorularının yanıtını burada bulabilirsiniz.

27.10.2021 15:15  Güncelleme: 15:32

Söyleşide yöneltilen Hadise sorusu sonrası Kaan Yıldırım alanı terk etti, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, eşinin doğum gününü duygusal notla kutladı gibi son 24 saatte magazin dünyasında yaşanan gelişmelerden derlenen haber tut bu sayfada yer almaktadır.

VOLKAN DEMİREL'İN EŞİNDEN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Son dakika magazin haberleri! Magazin olayları

Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve antrenörü Volkan Demirel, bugün 40. yaşına bastı. Eşi Zeynep Demirel'in uzun ve duygusal mesajı, Volkan'ın yüreğine dokundu. Volkan, "Valla ağlattın be Zeynep" paylaşımı yaptı.Bugün 40. yaşını kutlayan Volkan Demirel, başta eşinden olmak üzere yakın çevresinden samimi mesajlar aldı. Volkan Demirel, eşinin paylaşımıyla gözyaşı döktüğünü ifade eden bir hikaye paylaştı.

IŞIL REÇBER'DEN ÖZCAN DENİZ'E UYARI GELDİ

Son dakika magazin haberleri! Magazin olayları

Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, sosyal medya üzerinden eski eşi Feyza Aktan'la sorunlar yaşayan Özcan Deniz'e seslendi. Reçber, "Çocuk olmuş en yumuşak geçişle bitir, kadını bitirme." ifadeleriyle Deniz'e uyarıda bulundu. Eski eşi Feyza Aktan'la velayet davası süren Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde "Kadınların çoğu para koparmak için boşanıyor. Olan çocuklara oluyor. Çünkü kadınların çoğu boşansa dahi ömür boyu çalışmadan kafası rahat geçinmenin yolunu arıyor" paylaşımını yapmıştı. Bu sözlerle tepki çeken Deniz'e bir uyarı da Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber'den geldi.

BENNU GEREDE'NİN OĞLU SEVGİLİSİNİN ÇIPLAK POZUNU PAYLAŞTI

Son dakika magazin haberleri! Magazin olayları

Sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Gerede Erkaya, sosyal medyada paylaştığı kareyle dikkat çekti. Dilan Gerede Erkaya, sevgilisi Laura Shakimova'nın çırılçıplak karesini yayınladı. Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Gerede Erkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla olay yarattı.

KAAN YILDIRIM, HADİSE SORUSU KARŞISINDA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Geçtiğimiz haziran ayında şarkıcı Hadise ile yollarını ayıran Kaan Yıldırım, önceki gün Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gençlerle söyleşi yaptı. Yıldırım, eski aşkı Hadise hakkında sorulan soru karşısında neye uğradığını şaşırdı. Soruya cevap vermeyen ünlü oyuncu söyleşiyi bitirmek zorunda kaldı. Evlenmeleri beklenen Hadise ve Kaan Yıldırım çifti, geçtiğimiz haziran ayında ayrılık kararı almış ve hayranlarını oldukça şaşırtmıştı. Ayrılıktan sonra kendini işine veren Kaan Yıldırım Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gençlerle söyleşi yaptı. Keyifli başlayan söyleşi "Hadise" sorusuyla tatsız bitti.

Son Dakika Magazin Son dakika magazin haberleri! Magazin olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement