Tedavi İçin Kaybolan Kenan'ın Ardında Kırık Kalpler - Son Dakika
Magazin

Tedavi İçin Kaybolan Kenan'ın Ardında Kırık Kalpler

Tedavi İçin Kaybolan Kenan\'ın Ardında Kırık Kalpler

Tedavisi için aniden kayıplara karışan Kenan, geride bir dizi kırık kalp bırakır. Turan ve Nevin, geride kalanların sorularını cevaplamakla meşgul olurken, Leyla terk edilme nedenini anlamaya çalışır. Yasemin ise Leyla'ya hayatına devam etmesini öğütlerken, yeni biriyle yola çıkmak istemektedir. Bir yanlış anlaşılma Yasemin'in umudunu kesmesine neden olurken, Tahir ev ve iş hayatında krizlerle boğuşur. Nuray ise Tahir'i elinde tutmak için her türlü oyunu oynamaya hazırdır. Beklenmedik bir dönüş gündemi değiştirirken, cevapları bulmak herkes için zor olacaktır. Kenan ve Leyla'nın hayatını sonsuza kadar değiştirecek bir isim ortaya çıkar.

19.11.2023 00:10

Tedavisi için aniden kayıplara karışan Kenan arkasında bir dizi kırık kalp bırakmıştır. Geride kalanların sorularını cevaplamak ise Turan ve Nevin'e kalır.

Perişan haldeki Leyla, neden terk edildiğini anlamaya çalışmakla meşguldür. Yasemin, arkadaşına hayatına devam etmesini öğütlerken Leyla'yla bir yola çıkmak isteyen yeni biri vardır.

Bir yanlış anlaşılma Yasemin'in Murat'tan ümidini kesmesine neden olur. Yasemin'den vazgeçemeyen Tahir hem ev hem iş hayatında ayrı ayrı krizlerle boğuşmak zorunda kalır. Nuray ise Tahir'i elinde tutmak için akla gelen her tür oyunu oynamaya hazırdır.

Kimsenin beklemediği bir dönüş, gündemi bir kez daha değiştirir. Ancak herkes beklediği cevapları alamayacaktır. Çok büyük sorulara zor cevaplar arayan tek kişi onlar değildir üstelik. Hayatlarına giren yeni bir isim, Kenan ve Leyla'nın hayatını sonsuza kadar değiştirmek üzeredir.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Tedavi İçin Kaybolan Kenan'ın Ardında Kırık Kalpler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement