Yardımsever Yıldızlar - Son Dakika
Magazin

Yardımsever Yıldızlar

Yardımsever Yıldızlar

Sinemanın ve müzik dünyasının ünlü isimleri, popülaritelerini ve servetlerini yardım çalışmaları için kullanıyor.

04.02.2012 18:33

ZOE SALDANA

Ünlü oyuncu Zoe Saldana, gelişmemiş ülkelerde yaşayanların yerel el sanatlarından para kazanmasını sağlayan çalışmalarda yer alıyor. Saldana, fakir halkların para kazanmasının sağlanması gerektiğini söylüyor.

JUSTIN BIEBER

Genç şarkıcı başta Birleşmiş Milletler olmak üzere birçok uluslararası organizasyonun yardım çalışmalarında yer alıyor. Bieber, hastalar ve çocuklar konusunda özellikle duyarlı. Şarkıcı, lösemi hastalığıyla karşı karşıya olan çocuklar için de yardım konserleri düzenliyor.

SARAH JESSICA PARKER

Birçok farklı yardım çalışmasında yer alan Sarah Jessica Parker, son dönemde kültürel çalışmalar konusuna yoğunlaştı. Parker, son olarak New York Balesi için yürütülen çalışmalarda yer aldı.

NATALIA VODIANOVA

Ünlü manken Natalia Vodianova, dünyanın dört bir yanındaki yardım çalışmalarında sık sık yer alıyor. Sadece yardım amaçlı düzenlenen defilelerde yer alan Vodianova, kendi ismini taşıyan bir de yardım vakfı kurdu.

NICOLE KIDMAN

Güzel oyuncu Birleşmiş Milletler çatısı altında kadınlara yönelik şiddete karşı çalışmalar yapıyor. Dünya çapında kadınları korumayı amaçlayan daha çok yasanın çıkması için çalışmalar yapan Kidman, ayrıca savaş bölgelerine de yardımlar yolluyor.

SELENA GOMEZ

Genç şarkıcı BM çatısı altında çocuklar için düzenlenen yardım çalışmalarında yer alıyor. Selena Gomez, ebeveynlerin çocuklarının sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi için düzenlenen çalışmalarda da yer alıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement