'En iyi Haber Portalı Ödülü' Haberler.com'a verildi - Son Dakika
Medya

'En iyi Haber Portalı Ödülü' Haberler.com'a verildi

\'En iyi Haber Portalı Ödülü\' Haberler.com\'a verildi

Türkiye'nin 'En İyilerinin' ödüllendirildiği Gold Faces Of Turkey ödül töreninde Haberler.com'a 'En iyi Haber Portalı Ödülü' verildi. Gecede birçok ünlü isim ödül alırken, katılımcılar koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde oturdu.

08.09.2020 11:45  Güncelleme: 16:03

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen 'Gold Faces Of Turkey' galası iş, sanat ve magazin dünyasının ünlü isimlerinin katılımıyla 7 Eylül'de gerçekleşti. Görkemli törende Haberler.com'a 'En iyi Haber Portalı Ödülü' verildi. Ödülü Haberler.com ailesi adına Genel Yayın Yönetmenimiz Av. Bedia Teymur aldı.

50 KATEGORİDE EN İYİLERE ÖDÜL

Cemile Sultan Korusunda gerçekleşen galaya sanat, siyaset, medya ve iş dünyasından önemli isimler katıldı. 50 kategoride en iyilere ödüllerin verildiği gecede tarafsız ve dinamik yapısıyla milyonlarca kişiye hitap eden Haberler.com'a da "En iyi Haber Portalı Ödülü" verildi.

'En iyi Haber Portalı Ödülü' Haberler.com'a verildi

PANDEMİ KURALLARINA UYULDU

Ödül töreninde pandemi kurallarına uygun oturma düzeni ve tamamı maskeli konuklar sosyal sorumlu duruşlarını tören boyunca korudu.

ÜNLÜ İSİMLER DE ÖDÜL ALDI

Başarılı televizyoncular Gökay Kalaycıoğlu ve Özlem Yıldız'ın sunumuyla gerçekleşen gecede; Bilal Sonses, İlyas Yalçıntaş, Tuğçe Kandemir, Irmak Arıcı, Ekin Uzunlar, Selim Gülgören, Ersay Üner, Norm Ender, Nihan Akın ve Zeki Güner gibi isimler ödüle layık görülen sanatçılar arasındaydı.

TEMA: KADINA ŞİDDETE VE ÇOCUK İSTİSMARINA HAYIR

D'es Yapım&Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Doğukan Cihantimur, ülkemizde ve dünyada son yıllarda giderek artan kadına şiddet, çocuklara yönelik istismara dikkat çekerek, "Bu yıl, Gold Faces Of Turkey'in ana temasını 'Kadına Şiddete ve Çocuk İstismarına Hayır' olarak belirledik. Türkiye'nin Altın Yüzleri, aynı zamanda toplumsal sorunlara da duyarlı ve örnek olan kişilerdir. Bu açıdan da Gold Faces Of Turkey, diğer ödül törenlerinden açık ara ayrıdır." dedi.

Son Dakika Medya 'En iyi Haber Portalı Ödülü' Haberler.com'a verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement