Vatanım Sensin 8. Bölüm Fragmanında Azize Tarafını Seçiyor! - Son Dakika
Medya

Vatanım Sensin 8. Bölüm Fragmanında Azize Tarafını Seçiyor!

Vatanım Sensin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 8. son bölüm fragmanında Azize, 'hain' kocası ve vatanı arasında seçim yapacak! Vatanım Sensin 7. son bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar.

15.12.2016 11:45

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 8. bölümde neler yaşanacak? Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet, Ölmez Hasan'dan kurtulma mücadelesini veriyor. Silahları bulan Azize'nin ise, hayatı tehlikede. Amasya genelgesinde alınan kararlar Türk halkını umutlandırır. Azize, hayatının en zor kararlarından biriyle karşı karşıya kalacaktır.

VATANIM SENSİN 7. BÖLÜMDE NELER OLDU? VATANIM SENSİN 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Cevdet'i bir kez daha kaybetmekle yüzleşen Azize, bu kez mantığıyla değil duygularıyla hareket eder ancak sevinci kısa sürecektir. Ne pahasına olursa olsun silahlara ulaşmak isteyen Cevdet'in verdiği karar, hem Cevdet'i hem de arkasından oyunlar çeviren Tevfik'i çok daha güç durumda bırakmıştır. Şimdi ölüm her ikisinin de ensesindedir.

Eftelya'nın ayağına dolanacağını anlayan Tevfik, önlemini alır ancak yağmurdan kaçarken doluya tutulur. Cevdet, büyük sırrının açığa çıkma ihtimaliyle karşı karşıya gelirken, bu kez ölümle burun buruna gelen Azize olur.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Vatanım Sensin 8. bölümü perşembe akşamı 20.00'de Kanal D yayın akışında olacak.

Vatanım Sensin 8. Bölüm Fragmanında Azize Tarafını Seçiyor!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Vatanım Sensin 8. Bölüm Fragmanında Azize Tarafını Seçiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement