En İyi Tasarımı Yap, Vespa'yı Kap! - Son Dakika
Otomobil

En İyi Tasarımı Yap, Vespa'yı Kap!

En İyi Tasarımı Yap, Vespa\'yı Kap!

Art Vespa Tasarım Yarışması, 30 Kasım'a kadar yaratıcı Vespa tutkunlarını bekliyor!

22.10.2013 15:41  Güncelleme: 09:10

Tüm dünyada bir tasarım ikonu olan VESPA, bu yıl beşinci kez Art Vespa tasarım yarışmasında kendi Vespa'sını yaratmak isteyenlerle buluşacak. Tasarımla ilgilenen herkese hayallerindeki VESPA'ları yaratmaları için platform sunan ART VESPA, bu yıl 30 Kasım'a kadar başvuruları bekliyor.

Türkiye'nin duayen reklamcı ve tasarımcılarından oluşan bir jüri tarafından değerlendirmelerin yapıldığı yarışmaya, www.fercomotor.com.tr/artvespa adresinden rahatlıkla başvurulabiliyor.

Her yıl rengarenk ve birbirinden yaratıcı Vespa yorumlarına sahne olan Art Vespa tasarım yarışması, 30 Kasım tarihine kadar başvurulara açık. 2009 yılından beri Vespa severlere hayallerini gerçeğe dönüştürme imkanı sunan "Art Vespa", her yıl birbirinden güzel tasarımlar arasından en iyi ilk 3 tasarımı ödüllendiriyor. Yarışmanın sonunda ilk 3'e giren tasarımlar ise Vespa'lar üzerine uygulanıp sergileniyor.

"Vespa hayallerini özgür bırakanları en özgün tasarımı yaratmaya çağırıyor" sloganıyla yola çıkan Art Vespa'ya geçtiğimiz yıl bine yakın tasarım meraklısı başvurdu. Her yıl katılımın katlanarak arttığı yarışmaya reklamcılar ve grafikerlerin yanı sıra güzel sanatlar, endüstri mühendisliği ve mimarlık öğrencileri de yoğun ilgi gösteriyor.

Başvurular internetten

Art Vespa'ya başvurmak ise çok basit. www.fercomotor.com.tr/artvespa adresinden doldurulacak başvuru formunun ardından, katılımcılar Vespa LX modellerinden birini seçerek bilgisayarlarına yüklüyor. "Önce tanı, sonra tasarla" felsefesiyle yola çıkan Vespa, katılımcıların yaratım sürecini kolaylaştırmak için onları uzman eğitmenler eşliğinde test sürüşüne davet ediyor. İtalyan motosiklet ikonu Vespa'yı yakından tanıyan katılımcılara ise sadece hayallerini gerçeğe dönüştürmek kalıyor.

Yarışmanın jüri koltuğunda Atilla Aksoy, Metin Aroyo, Selim Demirdelen, Hakkı Mısırlıoğlu, Faika Ergüder ve Derin Sarıyer gibi Türkiye reklam ve tasarım camiasının önde gelen isimleri oturuyor.

Katılımcıların birden fazla tasarımla başvurabilecekleri Art Vespa 2013 tasarım yarışmasında 1.ye Vespa LX 150, Marley Hitch kol saati ve Vespa Academy'de eğitim, 2.ye Marley Lively Up Messenger çanta ve Vespa Academy'de eğitim, 3.ye ise Marley Lively Up sırt çantası ve Vespa Academy'de eğitim hediye edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Otomobil En İyi Tasarımı Yap, Vespa'yı Kap! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement