AK Parti'li Bakır: "Çözüm Sürecinin Baltalanması Amaçlanıyor Olabilir" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Bakır: "Çözüm Sürecinin Baltalanması Amaçlanıyor Olabilir"

AK Parti\'li Bakır: "Çözüm Sürecinin Baltalanması Amaçlanıyor Olabilir"

AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlama ilişkin, "Çözüm sürecinin baltalanması amaçlanıyor olabilir ama yer olarak Reyhanlı'nın seçilmesi akla daha ziyade bu işin Türkiye'yi Suriye'ye"...

11.05.2013 21:27

AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlama ilişkin, "Çözüm sürecinin baltalanması amaçlanıyor olabilir ama yer olarak Reyhanlı'nın seçilmesi akla daha ziyade bu işin Türkiye'yi Suriye'ye karşı kışkırtmak, provoke etmek olarak getiriyor" dedi.

İhlas Haber Ajansı Kayseri Bölge Müdürlüğü'nü ziyaretinde Reyhanlı'daki patlamayla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, "Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Çok elim bir hadise. Özellikle sınırlarımız içinde böyle bir şeyin yansıması çok üzüntü verici bir durum. Şu an itibariyle bu hain saldırıyı daha üstlenen olmadı ama Reyhanlı'da olması Suriye ile ilintili olduğunu insana çağrıştırıyor. Şu aşamada ben PKK'nın olduğunu tahmin etmiyorum. Bu sadece bir tahmin tabi. Bu işin içinde yabancı istihbaratlar da olabilir. Türkiye'yi tahrik için olabilir. Bence çok soğukkanlı hareket ederek tahriklere kapılmamamız lazım. Şu anda her şey olabilir. Yabancı istihbarat sanki bana göre daha ağır basan bir ihtimal olabilir. Ayrıca çözüm sürecinin baltalanması amaçlanıyor olabilir ama yer olarak Reyhanlı'nın seçilmesi akla daha ziyade bu işin Türkiye'yi Suriye'ye karşı bir kışkırtmak, provoke etmek olarak getiriyor. Vatandaşlarımızı da sağduyuya davet etmek istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Bakır: 'Çözüm Sürecinin Baltalanması Amaçlanıyor Olabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement