Ankara'yı Karıştıran Şok İddia - Son Dakika
Politika

Ankara'yı Karıştıran Şok İddia

Ankara\'yı Karıştıran Şok İddia

Ergenekon Soruşturması ile Bağlantılı Olabilecek Bir İddia Kapsamında Halen Görevde Bulunan 6 Kurmay Subayın Yasadışı Bir Yapılanma İçinde Olduğuna Yönelik Bir Rapor Var.

18.07.2008 10:30

Ankara'da günlerdir süren bir söylenti çok ciddi bir iddiaya dönüştü. Ergenekon Soruşturması ile bağlantılı olabilecek bu iddia kapsamında halen görevde bulunan 6 kurmay subayın yasadışı bir yapılanma içinde olduğuna yönelik bir rapor var.

Akşam Gazetesi'nden İsmail Küçükkaya'nın haberine göre, askeri istihbarat ve askeri savcılığın soruşturma kapsamına aldığı bu gizli rapor, Ergenekon soruşturması sırasında bir İşçi Partisi üyesinin bilgisayarından çıktı. Savcılık eski Hava Kuvvetleri Komutanı Faruk Cömert'in talebi üzerine devreye girmiş.

İddiaya göre, bir süre önce MİT'ten çok gizli damgalı bir rapor dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert'e gönderiliyor.

Cömeert, soruşturma başlatıyor. Bu arada belgenin sızdığının anlaşılması üzerine Ergenekon Savcısı olayı Genelkurmay'a bildiriyor. Şu anda belgenin nasıl sızdırıldığı ve içeriği konusunda soruşturma yapıldığı bildiriliyor.

Şimdi bu iddiaların ne kadarının doğru olup olmadığı konusunda bir açıklama yapılıp yapılmayacağı bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Ankara'yı Karıştıran Şok İddia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement