Başkan Doğan, AK Parti İzmit Gençlik Kolları'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Başkan Doğan, AK Parti İzmit Gençlik Kolları'nı Ziyaret Etti

Başkan Doğan, AK Parti İzmit Gençlik Kolları\'nı Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bir süre önce AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Aykut Çağlayan ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

16.11.2017 11:12

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bir süre önce AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Aykut Çağlayan ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin'in de yer aldığı ziyarette Aykut Çağlayan ve ekibini tebrik edip hayırlı olsun dileğinde bulunan Başkan Doğan, "Ülkemizin en büyük zenginliği siz gençlersiniz. AK Partili gençlerimiz, hem siyasetiyle hem de kişilikleriyle farkını göstermektedir. Sizlerle gurur duyuyoruz. Gençlerimizin siyasetle daha çok ilgilenmeleri ülkemiz için zenginliktir. Sizleri de siyasetle uğraştığınız için tebrik ediyorum. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru siyasi partilerdir ve demokratik ülkelerde her şey siyaset üzerinden yönetilir. Siyasetle uğraşan gençlik ne kadar çok olursa, ne kadar donanımlı olursa, siyasette o derece kaliteli olur, ülke de o derece kazanmış olur" diye konuştu.

Gençlerin fikirlerini her zaman önemsediklerini belirten Başkan Doğan, "İzmit Belediyesi genç dostu bir belediyedir. Her zaman gençler diyerek gençlere yönelik projeler üretiyoruz. Gençlerimize siyaset yaptıkları için tebrik ediyorum. Hangi partide olursa olsun, vatanı, milleti bayrağı ve ülkesinin geleceği için çalışıyorsa biz o gençlere her zaman teşekkür ederiz" diye konuştu.

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan da Doğan'a ziyaret için teşekkür ederek, "Her zaman örnek aldığımız kişilersiniz. Bizlere verdiğiniz değer ve projeleriniz için çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Doğan, AK Parti İzmit Gençlik Kolları'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement